YouTube'da Türkçe oyun kanalını 100 bin aboneden sonra İngilizce yapmak mantıklı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
bence mantıksız sonuçta bi kitlen var çok abone kaybı gibi geldi bi de globalde hangi tarzda video çekiceksin o da önemli

Seçkin Üye
3 HİZMET YILI
mantıklı olmaz turk takıpcıler yabancı seyler ızlemez beence

Onaylı Üye
2 HİZMET YILI
abonelerin türk olacağı için 100k dan sonra başka bir kesime hitap edersen etkileşim kaybedersin dostum

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
abonelerin türk olacağı için 100k dan sonra başka bir kesime hitap edersen etkileşim kaybedersin dostum
türkler daha çok abone oluyor türklerden 100k abone filan toplicam . 100k abonem oldugu için daha çok gösterim alıp keşfete düşeceğim sonra full yabancı abone toplamaya başlicam zaten. kanalın herşeyini ingilizce yapıcam. zaten genelde %98 abone olmayanlar izliyor? başta 100k türk kasıcam sonra full yabancı abone kasıcam mesela kanalım 1m abone oldugunda 100k türk 900k yabancı olucak yani yabancı kitlem daha fazla olacak? ve videolar ingilizce olacağı için dolar olarak para kazanırım

Üye
2 HİZMET YILI
Knkam bir faydası olmaz yotube o açığı zaten kaldırdı

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Bu dedigini iPhonedo beycigim yapti yillar once, basta ben olmak uzere bircok sevenini ve takipcisini kaybetti. Eski etkilesimi de artik yok diye dusunuyorum canli ornegi.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Knkam bir faydası olmaz yotube o açığı zaten kaldırdı
nasıl faydası olmaz? kanalın herşeyini ingilizce olarak değiştirirsem ingilizlere önerilmezmiyim? ben eskiden türkçe kanal açmıştım sonra ingilizceye çevirdiğimde full yabancılar izliyordu? video diliyle alakalı diye biliyorum.

Uzman Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
videoların izlendiğin bölgeye göre para kazandırır kitlen düşer para kazanamazsın

Seçkin Üye
Ödüller
1
Sosyal
2 HİZMET YILI
0 dan ingilizce başlamak daha mantıklı zaten global olursan türklerde izler gerek yok bence

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
0 dan ingilizce başlamak daha mantıklı zaten global olursan türklerde izler gerek yok bence
aga yazımın tamamını okumamışsın galiba. türkler daha çok abone oluyor diyom. mesela bu videomuda geçeceksiniz abone olmayacaksınız diyom türkler direk abone oluyo günde 200,300 abone geliyoo ama 0 dan ingilizce kanalı yapsam günde 3,5 abone geliyor sadece. yani türkiyede daha hızlı abone kasıyom. türkiyeden biraz abone kasiyim kanal büyük gözüksün. 10bin 50bin gibi sonra kanalı ingilizce yapayım globala geçeyim kanalımın abonesi yüksek olduğu için daha çok öne düşer ve sonradan kanal dilini ingilizce yaparım ingilizler izler ve dolar kazanırım? ve full shorts atıyorum zaten.(şimdilik)

Uzman Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Mantıksız, aynı kanalın English adı altında ikincisini aç yabancı video yapacaksan oraya atarsın Türkçe atıcaksan bu kanal atarsın

Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
değil kanka mantıklı maalesef, o kadar abone ne olacak

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
coqi,jceqecqce
Post automatically merged:

is good

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...