Videolarda konuşma yok demiştim. video başlıklarınıda çeviri yapıcam türkiyeden türkçe gözüküyo ama dünyada ingilizce gözüküyo video yazılarıaboneler türk olduktan sonra ingilizce içeriği neden izlesin
türkler daha çok abone oluyor türklerden 100k abone filan toplicam . 100k abonem oldugu için daha çok gösterim alıp keşfete düşeceğim sonra full yabancı abone toplamaya başlicam zaten. kanalın herşeyini ingilizce yapıcam. zaten genelde %98 abone olmayanlar izliyor? başta 100k türk kasıcam sonra full yabancı abone kasıcam mesela kanalım 1m abone oldugunda 100k türk 900k yabancı olucak yani yabancı kitlem daha fazla olacak? ve videolar ingilizce olacağı için dolar olarak para kazanırımabonelerin türk olacağı için 100k dan sonra başka bir kesime hitap edersen etkileşim kaybedersin dostum
nasıl faydası olmaz? kanalın herşeyini ingilizce olarak değiştirirsem ingilizlere önerilmezmiyim? ben eskiden türkçe kanal açmıştım sonra ingilizceye çevirdiğimde full yabancılar izliyordu? video diliyle alakalı diye biliyorum.Knkam bir faydası olmaz yotube o açığı zaten kaldırdı
Önerilirsin ben o açıdan bakmadım kusura bakmanasıl faydası olmaz? kanalın herşeyini ingilizce olarak değiştirirsem ingilizlere önerilmezmiyim?
hangi açıdan baktınki sadece merak ettiğimden soruyomÖnerilirsin ben o açıdan bakmadım kusura bakma
aga yazımın tamamını okumamışsın galiba. türkler daha çok abone oluyor diyom. mesela bu videomuda geçeceksiniz abone olmayacaksınız diyom türkler direk abone oluyo günde 200,300 abone geliyoo ama 0 dan ingilizce kanalı yapsam günde 3,5 abone geliyor sadece. yani türkiyede daha hızlı abone kasıyom. türkiyeden biraz abone kasiyim kanal büyük gözüksün. 10bin 50bin gibi sonra kanalı ingilizce yapayım globala geçeyim kanalımın abonesi yüksek olduğu için daha çok öne düşer ve sonradan kanal dilini ingilizce yaparım ingilizler izler ve dolar kazanırım? ve full shorts atıyorum zaten.(şimdilik)0 dan ingilizce başlamak daha mantıklı zaten global olursan türklerde izler gerek yok bence