ben note 10s aldım imei kendim atıyorum kalıcı bir şekilde diğer imei atılan telefonalrda format atınca imei gider imei sorunu yaşamak istemiyorsan note 10s alYurt dışından telefon alıp eimei attirip kullanan varmı ? veya satın alan piyasadan ? karşılaştığınız sorunları öğrenmek istiyorum birtane telefon varda alsam mı diye POCO F4 ama yurt dışı
kanka ben yurt dışı 13 aldım imei daha atmadim şuanda kapalı ama kesin olarak açmak zorundalar hadi açmadılar diyelim pasaport kayıt 2700tl + pasaport hiç bir şekilde kapanmıyoraga ben de istiyorum iphone 11 istiyorum ama imeisorunu yaşarım pasaporta kayıt yaptıramam diye korkuyorum
kanka eimei atmayı bilmiyom attırsam patlama ihtimali varmı?ben note 10s aldım imei kendim atıyorum kalıcı bir şekilde diğer imei atılan telefonalrda format atınca imei gider imei sorunu yaşamak istemiyorsan note 10s al
bir sıkıntı yaşadınmı hiç?bende var
kanka telefon aynı sadece fiyat farkı var hiç bir sıkıntısı yok sadece 4 ay içinde kapanıyor kapandığında ya imei atıcan yada pasaport çıkartıcan ama pasaport kuralları da var yurt dışına çıkıp gelmen lazım bide telefonu pasaport a kayıt ettikten sonra 3 yıl başka telefon alamazsın e diyorsan ben almak istiyom imei attircan süreklikanka eimei atmayı bilmiyom attırsam patlama ihtimali varmı?
Post automatically merged:
bir sıkıntı yaşadınmı hiç?
imei yurt dışı telefon satanlar atar onlara gidip attırabilirsin ama fiyatlar biraz uçukkanka eimei atmayı bilmiyom attırsam patlama ihtimali varmı?
Post automatically merged:
bir sıkıntı yaşadınmı hiç?
onu soruyom işte kanka eimei herzaman mı attırcam yani 1attırınca ne kadar gidiyo mesela yani onu sordum bazıları bikere attırdım devam diyorda hiç patlamamışkanka telefon aynı sadece fiyat farkı var hiç bir sıkıntısı yok sadece 4 ay içinde kapanıyor kapandığında ya imei atıcan yada pasaport çıkartıcan ama pasaport kuralları da var yurt dışına çıkıp gelmen lazım bide telefonu pasaport a kayıt ettikten sonra 3 yıl başka telefon alamazsın e diyorsan ben almak istiyom imei attircan sürekli
kanka süreleri var 2 aylik var 4 aylik falan var ona göre attırıyononu soruyom işte kanka eimei herzaman mı attırcam yani 1attırınca ne kadar gidiyo mesela yani onu sordum bazıları bikere attırdım devam diyorda hiç patlamamış
nekadar?eimei pahalı atyırolar ama
şuan fiyat değişti diye biliyom 2 ay 500 olmasi lazim yani şuan da pasaport en mantıklısınekadar?
yani güncelleme yapmamalıyız öylemimediatek islemci sorun yaratir arastirip satin alin ben aldim imei atarken telefon suan yanimda yatiyor ben bunu kendim denedim telefoncu atar illa ki ama hata yapa yapa android ile ilgili her seyi ogrendim ayriyetten yurt disi telefonlarda imei atildiktan sonra ilk aydan sonra guncelleme yaparsan telefonu twrp ye atma riski var islemciden islemciye degisiyor + olarak twrp ye atarsa acmak icin format lazim telefonu.
hayir telefoncuya sor imei attirdigin yere oyle yap eger evet diyorsa yap yok diyorsa yapma ama guncellemeyi onlar yapar ben mesela guncelleme yapma olayinda ustayim artikyani güncelleme yapmamalıyız öylemi
azonce birisi şey dedi eimei 3-4 ay sonra patlıyor ömür boyu gitmiyormu bu hocamhayir telefoncuya sor imei attirdigin yere oyle yap eger evet diyorsa yap yok diyorsa yapma ama guncellemeyi onlar yapar ben mesela guncelleme yapma olayinda ustayim artik
patlamaz tabii sen saglarsan imei attirirken yapman gereken evde eski telefon bulup onuda adama vermen adama sey dicen bu telefonun imei sini atarmisin diyeceksin o imei yi atican imei atilinca telefonu geri alican ikisini de sonsuza kadar gitmezazonce birisi şey dedi eimei 3-4 ay sonra patlıyor ömür boyu gitmiyormu bu hocam
hayir gidior kanka süreli zaten yaptirdiktan sonra telefonuna mesaj geliyor süresi ama en mantıklısı şuanda pasaportazonce birisi şey dedi eimei 3-4 ay sonra patlıyor ömür boyu gitmiyormu bu hocam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?