hayir yedek telefon imeisini atinca sonsuza kadar kaliyor iphone degil android icin gecerlihayir gidior kanka süreli zaten yaptirdiktan sonra telefonuna mesaj geliyor süresi ama en mantıklısı şuanda pasaport
sen note 10 s alıcak san ben sana uzaktan imei atarım eski kullanmadıgın tel varmı onun imeiswini atarızYurt dışından telefon alıp eimei attirip kullanan varmı ? veya satın alan piyasadan ? karşılaştığınız sorunları öğrenmek istiyorum birtane telefon varda alsam mı diye POCO F4 ama yurt dışı
Reis androidlere atıyorlar imei de yurt dışı iphone lara pasaporta yazdırmak lazımYurt dışından telefon alıp eimei attirip kullanan varmı ? veya satın alan piyasadan ? karşılaştığınız sorunları öğrenmek istiyorum birtane telefon varda alsam mı diye POCO F4 ama yurt dışı
Reis androidlere atıyorlar imei de yurt dışı iphone lara pasaporta
yo iphone de atiliyor kanka bende var iphone 13Reis androidlere atıyorlar imei de yurt dışı iphone lara pasaporta yazdırmak lazım
pasaport olmuyormu kanka işte vergi dediğinkanka yasa geldi artık vergisini ödemeden açtıramıyorsun önceden aylık cüzzi miktarda kullanabiliyordun. imei artık vergisini ödersen kalıcı oluyor
Eski tuşlu telefonların imeisini yeni telefona atacaksınız ama tuşlu telefona hat takıp kullanmaya çalışırsanız imei kopyalamadan 30 gün açık kalacak, 30 gün sonrasında ise telefondaki imei çalışmaz hale gelecek o yüzden attıktan sonra eski telefonu imha etmenizi öneririm.azonce birisi şey dedi eimei 3-4 ay sonra patlıyor ömür boyu gitmiyormu bu hocam
artik imei atmak çok mantiksiz gelir onun yerine pasaport çıkart daha iyieimei fiyatları çok uçmuş ya nerdeyse aynı fiyat oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?