evet kanka pasaportla oluyor fakat vergisini ödeyim imei ancak öyle oluyor önceden telefon bayilerinden 80 liraya 100 liraya 4 5 aylık imei kayıt yaptırılıyordu fakat yeni yasa artık yasakladı çok sıkıntı oldupasaport olmuyormu kanka işte vergi dediğin
Telefoncunun şerefine bağlı bir durum. Güvenilir yada tanıdık varsa oraya gitazonce birisi şey dedi eimei 3-4 ay sonra patlıyor ömür boyu gitmiyormu bu hocam
herkez almak iştiyor ama zor o iş
yani şimdi imei daha pahalı mı demek istedinevet kanka pasaportla oluyor fakat vergisini ödeyim imei ancak öyle oluyor önceden telefon bayilerinden 80 liraya 100 liraya 4 5 aylık imei kayıt yaptırılıyordu fakat yeni yasa artık yasakladı çok sıkıntı oldu
acarlar acmasalar bile pasaport kayit edersin daha ucuz olur haleniemei olayları olmazsa alınması cok mantıklı ama ıste suanda kapalı dıye bılıyorum acarlar mı bılmıyorum yenı esım dıye bır sey cıkmıs onuda arastırmakta fayda var
imei mi telefon mubende almak istiyorum fakat nasıl yapıcagımı bilmiyorum
bende 13 kullanıyorum yurt dışı kaça aldın ayiptir sormasial kafana göre sıkıntı yok 13 kullanıyorum
nasıl ya ben 15.500 e aldim 30 temmuz daalalı 1 ay oldu 13 e aldım
tex?iphone tex expensive more then mobile phone
nerden aldın telefoncudan mıalalı 1 ay oldu 13 e aldım
bana telefoncu satti ıraktan getiriyorıraktan aldım ben sana nereden geldi düz 13
biz bide 4 tane aldık o zaman bu adam bizden iyi kar ettiıraktan aldım ben sana nereden geldi düz 13
kanka açtırmak biraz sıkıntı oluyor sadecehayir gidior kanka süreli zaten yaptirdiktan sonra telefonuna mesaj geliyor süresi ama en mantıklısı şuanda pasaport
kanka açtırmak biraz sıkıntı ol
daha hiç açtırmadım ama pasaport yaptircamkanka açtırmak biraz sıkıntı oluyor sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?