Yurt Dışı Telefon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
pasaporta işletmen lazım hacım. yurt dışına çıkamadıysan sıkıntılı iş.. çıkan birini bulacaksın, vergileri yatıracaksın, vs. vs.

Uzman Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
öncelikle kendim yurt dışında kalıyorum yurt dışı telefonları kayıt ettirmek gerekiyor ve sim kartı sahibiyle pasaport sahibinin aynı olması gerekiyor diğer gibi kullanamazsın telefonu büyük bütçeli yani iphone cihazlarda 3-4 bin fark oluyor kayıt ve her şeyi yaptığında fakat samsung xiomi vs vs olan telefonlarda ise aynı fiyata denk geliyor iphonelardada her modelde 3-4 bin fark olmuyor sadece 12pro 12pro maxlerde kolay gelsin (kısaca elinde kalmasa bilene mantıksız garantili falan olur trde alırsan sadece 12pro ve üstü modellerde mantıklı)
Post automatically merged:

imei kırılabiliyor fakat sıkıntı olabilir hiç demedim (hiç bir apple ürünü kırılmıyor sadece android cihazlar kırılabilir)
İPHONE geçicii imei atılailiyor oda 1 ay ile 3 ay arası sürüyor bunuda her kez yapamıyor.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Sim Kartı Çalışmıyor Diye Biliyorum Ama İstersen Al yada Araştır

YOK
Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
İPHONE geçicii imei atılailiyor oda 1 ay ile 3 ay arası sürüyor bunuda her kez yapamıyor.
Kalıcı olmadığı için gereksiz zaten telefon ülkeye girdikten 1 gün sonra 120 gün süresi oluyor onuda gürcistana falan giderek sıfırlayabilirsin :)
Edit: ülke fark etmez gidip 1 hafta kalıp geri gelirsen sıfırlanır ben 2 ay gidip geliyordum her gittiğimde sıfırlanıyordu

Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Birde yurtdışı cihazları sanırsam sadece o telefonda hangi hatta kayıt ettirdiysen o hattı sadece kulanabiliyorsun başka hat takınca çalışmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...