2 şikayetim var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
davalık işlerim birincisi 2 senedir gittiğim psikatri en sonda yanlış tanı koyduğunu söyledi her bir randevusu 230 tl en az 30 kez gittim ikincisi dershaneye 4 aydır gidiyorum gittiğimden beridir yeni gelen bir rehberlik hocası bana takmış durumda en son ben etüt salonunda çalışırken 150 kişi falan beni bir sınıfa koydu burda çalış dedi sınıf psikopatlar sınıfı su içiyorum gülüyorlar beni deli ettiler çok mücadele ettim en sonda allah kurtarsın deyip çıktım zaten öfke kontrol sorunlarım var zil çaldı ben tenefüse arkadaşlarımın yanına gittim o psikopat çocuk beni çağırdı ilerde konuşmaya gittik başkası olsaydı seni yerden yere vururdum dedi falan filan anlattı tokalaşıp çıktık bidaha konuşmucaktık birbirmizle tenefüs bitti ben içeri geçerken rehberlik hocası bana bağırdı çok sinirlendim sigarayı hızla fırlattım bağırıyor hayvan gibi normalde beni çağırması lazımdı işi çıkmış veli toplantısına gitmiş kardeşim senin bana ayıracak zamanın yoksa ben napayım neyse gittik odaya konuştuk 2 oldu dedi geçen sefer de köpek demişti bana ( seni insan yerine koydum dedi ) millet ilin en iyi dershanesi diye geçiniyor bide gücü tek bana yetiyor velhasıl bida gidersem katil falan olurum çok pis öfke kontrol sorunlarım var . sorum şu benden ne istiyor bu hoca . ilk dershaneye kaydolduğum zaman taksitle ödeyecez dedik 10 milyar ı 5 milyar 5milyar kabul etmediler babam her türlü parayı alır da arkamız çok pis sağlam aşiret falan dinlemeyiz bu dolandırıcılardan hakkımızı alırız
edit: rehberlik hocası beni sinirlendirdi diye felç olabilirdim düzgün yürüyemiyorum topal gibi yürüyorum şuan her şey yolunda ama felç olabilrdim elim ve ayağım ağrıyor ara sıra

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Öncelikle bir öğretmenin öğrenciyi psikolojik baskı yaratması psikolojisini kötüye götürmesi yasaktır bunun için bu yazdıklarını dilekçe haline getirip gerekli yerlere başvurarak (şimdi nereyi söylesem bilemedim emin değilim)onu şikyaet ederek işinden ettirebilirsin
bu arada geçmiş olsun okurken bile sinirlendim ya

Bu gözler neler gördü neler
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Şuan ki devirde böyle hocalar varmı ya... 2000'senesinin başlarında az sıkıntı çekmedik bu olaylardan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...