Apex hilesinden valorantta ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Merhaba sadece apex legends için memory loaderı indirdim ve hileli bir şekilde oynadım daha sonra aynı gün içinde valoranttan ban yedim, apex hilesini 3. parti yazılım olarak algılamış olabilme ihtimali ne kadar ?
arkadaşımda yedi pubg de hile actıgından hile valoranta sıçrayabilio 4 ay ban yedi

Alternatifçi
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Vanguard açıksa kanka 3.parti yazılımdan atmış olabilir.

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
vanguardı kapatmanız gerekiyor arkadaşlar ban yersiniz yoksa

Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba sadece apex legends için memory loaderı indirdim ve hileli bir şekilde oynadım daha sonra aynı gün içinde valoranttan ban yedim, apex hilesini 3. parti yazılım olarak algılamış olabilme ihtimali ne kadar ?
benım basıma hıc ghelmedı cok aradım bulmadım keske kullansamda ban yesem

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
vanguard farklı yazılımlara da ban atıyo kanka

Ultra Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
Selamlar, Sadece yüklü diye ban yemezsin muhtemelen vanguard aktif haldeyken XFProjecti açıp modülleri yüklemişsinidir. Geçmiş olsun bu banı sadece spoofer kullanarak kaldırabilirsin. Malesef forumda aktif valorant spoofer bulunmamaktadır. İlerde gelicek olursa konusu açılır duyurusu yapılır lakin ne zaman olacağına dair net bir tarih vermek imkansız.

Katagoriyi takipte kalabilirsin
https://memoryhackers.org/forums/anti-cheat-bypass.474/

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
vanguard bilgisayardaki hileleri anlıyor benim csgo hilemden dolayı valorantda ban yemiştim

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
loader detected muhtemelen hesaba 700tl yatırmıştım hepsi boşa gitti o zaman geçende donanım banı yemiştim hesabım banlanmıştı durduk yere, loader algılanmıştı muhtemelen yine 3 ay donanım banı yemiştim ticket atmıştım ban açılmıştı ama şimdi açacaklarını sanmıyorum ticket attım bekliyorum dünden beridir

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
vanguard sıkıntı çıkartıyor, ben de speed hack kullanıyordum bazı oyunlarda, vanguard tamamiyle inaktif hale getiriyor ve yasaklıyor seni

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Ben hilesiz oynamama rağmen cihaz banı yedim 3 aylık. adamlara diyorum ki karşılaşma geçmişlerime bakın kardeşim hile kullanan böyle mi olur diyorum yok kullanmışsınız diyorlar. kanıt ne diyorum öyle tespit ettik diyorlar. salak saçma işler

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Ben hilesiz oynamama rağmen cihaz banı yedim 3 aylık. adamlara diyorum ki karşılaşma geçmişlerime bakın kardeşim hile kullanan böyle mi olur diyorum yok kullanmışsınız diyorlar. kanıt ne diyorum öyle tespit ettik diyorlar. salak saçma işler
banada aynısını diyorlar xD bok gibi koruma yapmışlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...