Apex hilesinden valorantta ban yedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Vanguard açıkken single bir oyunda hile yaptım dersin önceden ilerlediğim bi oyun hızlı ilerleyebilmek için assasins creed blackflagde felan de bi oyun ismi ver ticket gönder bunu da valorantta kullandım sanılmış de artı olarak da oyunlarımı kontrol edebilirsiniz felan de sıkıntı olmaz bence.

Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Vanguard açıkken single bir oyunda hile yaptım dersin önceden ilerlediğim bi oyun hızlı ilerleyebilmek için assasins creed blackflagde felan de bi oyun ismi ver ticket gönder bunu da valorantta kullandım sanılmış de artı olarak da oyunlarımı kontrol edebilirsiniz felan de sıkıntı olmaz bence.
ben her şeyi dedim bakmıyorlar umurlarında değil olan paraya oldu zamanıma oldu, bu 4. HWID ban yiyişim bu arada 1.de gerçekten hile açtım 2.de durduk yere ban yedim açıldı 1 hafta sonra raze boombotunu duvardan geçirdim maçta birdaha cihaz banı yedim şimdi buda 4. işte

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
ben her şeyi dedim bakmıyorlar umurlarında değil olan paraya oldu zamanıma oldu, bu 4. HWID ban yiyişim bu arada 1.de gerçekten hile açtım 2.de durduk yere ban yedim açıldı 1 hafta sonra raze boombotunu duvardan geçirdim maçta birdaha cihaz banı yedim şimdi buda 4. işte
O zaman gerçekten bilemiyorum dostum ticket atarken yardımcı olmuyorlarsa, yapabilecek pek bir şey kalmıyor. Belki kanıt gösterebilirsin ss atabilirsin ne biliyim. Aklıma gelen bunlar ama denedim diyorsun geçmiş olsun.

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
geçmiş olsun bende zamanında mining yaparken 3 ay hwid yemiştim trajikomik olay vallahi

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
vanguardın beyni yok bu konuda birşey diyemeceğim bazılarında girdiği sitelerden bile ban atıyor herhangi bir oyunun hile dllsine de atabilir vanguard bu bir oyunda açan benim oyunumda da açar diyor

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
geçmis olsun vanguard harbi cok les bi uygulama gecenlerde bi arkadasım m2 hilesi yüzünden ban yedi hazhahxh

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Aim bot kesinlikle açmıyorsunuz arkadailar açarsanız zaten hileyi en çok belli eden şey aim bottur ve siz onu açarsanuz anlıkin ban yersiniz..

Üye
4 HİZMET YILI
kanka donanım banı olayı var direkt pcnde tespit edildiyse hepsinden atıyor ban

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
aga vanguardı kapat öyle gir oyuna hile aç ve valo girerken hileyi tamamen sil

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
vanguard açık kalmıştır geçmiş olsun.

Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Merhaba sadece apex legends için memory loaderı indirdim ve hileli bir şekilde oynadım daha sonra aynı gün içinde valoranttan ban yedim, apex hilesini 3. parti yazılım olarak algılamış olabilme ihtimali ne kadar ?
Valorant da hile kullanmadıysan ticket atıp itiraz edebilirsin tekrar inceleyebilirler.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba sadece apex legends için memory loaderı indirdim ve hileli bir şekilde oynadım daha sonra aynı gün içinde valoranttan ban yedim, apex hilesini 3. parti yazılım olarak algılamış olabilme ihtimali ne kadar ?
Riot vanguard baya kapsamlı dediğin gibi 3.parti yazılım algıladığı için sistem sana ban atmıştır geçmiş olsun

Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
vanguardi kapatmadigin icin olabilir mi acaba :thinking:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...