Üye
arkadaşımda yedi pubg de hile actıgından hile valoranta sıçrayabilio 4 ay ban yediMerhaba sadece apex legends için memory loaderı indirdim ve hileli bir şekilde oynadım daha sonra aynı gün içinde valoranttan ban yedim, apex hilesini 3. parti yazılım olarak algılamış olabilme ihtimali ne kadar ?
lol dışında başka oyunda mı açtığımı söyleyimdurumu detaylıca açıklarsan yardımcı oluyorlar ama lolde hile açtım deme
benım basıma hıc ghelmedı cok aradım bulmadım keske kullansamda ban yesemMerhaba sadece apex legends için memory loaderı indirdim ve hileli bir şekilde oynadım daha sonra aynı gün içinde valoranttan ban yedim, apex hilesini 3. parti yazılım olarak algılamış olabilme ihtimali ne kadar ?
vanguard farklı yazılımlara da ban atıyo kankaMerhaba sadece apex legends için memory loaderı indirdim ve hileli bir şekilde oynadım daha sonra aynı gün içinde valoranttan ban yedim, apex hilesini 3. parti yazılım olarak algılamış olabilme ihtimali ne kadar ?
ayarla kendine göre iştelol dışında başka oyunda mı açtığımı söyleyim
banada aynısını diyorlar xD bok gibi koruma yapmışlarBen hilesiz oynamama rağmen cihaz banı yedim 3 aylık. adamlara diyorum ki karşılaşma geçmişlerime bakın kardeşim hile kullanan böyle mi olur diyorum yok kullanmışsınız diyorlar. kanıt ne diyorum öyle tespit ettik diyorlar. salak saçma işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?