- Yasaklandı
-
Hacklendiniz El Sallayin
Banlı Üye
Ekmek yarımdan daha az yiyorum oda kahvaltıdaGün icerisinde setler halinde yap kardeşim 12 set halinde hafif koşu da yaparsan dahada hızlandırısın şeker tuz ekmek azalt kardeşim
Malesef ekipmanın yok sabah aç karnına koşu ondan sonra egzersiz yapıyorumEkipman olsa daha iyi olur
Aynen kahvaltıda ye yersen tuzu şekeri bitirmeye çalış sonra inan herşey tuzlu ve şekerli gelicek o zaman daha kolay olur yürüme ayrıca hafife olsa koşu yap kardeşim teri at. K. GEkmek yarımdan daha az yiyorum oda kahvaltıda
Göbek yağlarını gidermi bu egzersizleBir düzene sokar ama zamanla farklı aletlerede ihtiyaç var
Beslenmeye dikkat ediyorum ama göbek yağlarından kurtulamadımbeslenmene dikkat edersen iyi
Tamam merdivenbu programı bı düzene sokarsan faydasını göürrsün bro merdiven inip çık tavsıyemdır
-Chapo
Ekli dosyayı görüntüle 66354
Reis yulaf ezmesininde tadını hiç iyi değilreis sana önerebileceğim şey sabah spordan önce fıstık ezmesi ve yulaf ezmesi ye sonra sporunu yap spordan sonra kahvaltı proteinli kahvaltı karbonhidrat alma fazla yarım ekmek iyorum demişsin o yarım ekmeyide yeme onun yerine 2 dilim kepekli ekmek ye yağlı peynirerden uzak dur daha doğrusu yağlı ne varsa uzak dur dambılım yok demişsin onun yerine şişelerden geliştir kendini ama yinede dambıl bulmaya çalış yararlı olduysa ne butlu bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?