Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Knkm kalori açığı yaratman lazım 3 yıl önceye kadar 1.80 boyum var 56 kiloydum şimdi 86 kiloyum
Her gün 5 6 öğün yemek yiyorum nerdeyse kusma derecesine gelene kadar yiyorum spor yapmanda lazım ama tabi bunu yaparken yoksa aldığın kilonun hepsi yağ olur
cicibebe bal vs bu tarz yüksek kalorili şeyleri süt ile shake edip araoğün gibi kullanabilirsin ve yanında gainer falan alırsan yüksek kaloriye ulaşırsın
kanka açıkçası protein tozu vb. şart ve yediğin tükettiğin şeyleri kasa çevirmen lazımki vücudun otursun yerine ve sadece protein tozu içerken içine muz yulaf bebek bisküvisi atabilirisin baya yardımcı olur
Dostum yinede ellerine sağlık ben yapılı ve kiloluyum yağlarımı kısa sürede kasa dönüştürdüm full proteinle beslendim yaklaşık 2 3 ay sürdü çokta değil ama vücudum baya toparladı
Bilgilendirme için teşekkür ederim, dediklerini yaptım şimdi de kilo veremiyorum. Kilo vermek hakkında da bilgilendirme verebilir misin
Eline emeğine sağlık.