- Yasaklandı
evde mekik felan çekiyorumda gene pek faydası olmuyor gibi dışarı maskesiz çıkamıyoruz maskelide fena lık basıyor bana dışarda evde koşsam komşu gelir aşşadandostum evin içinde ısınma hareketleri yap aletim yok deme
al iki tane 2.5 litrelik pet şişelerden dumbell yap kendine onlarla ısınma haraketleri yap
dışarı çık 1 saat koşu 1 saat bisiklet kullan
kol kasların için eve barfix aleti yap
silah yayından kendime yay yapmıştım o kadar sert olmuştu ki yayı gererken bir fırlasa tamam
potansiyel silah yani bildiğin ama açma germe hareketlerini çok güzel yaptırıyordu![]()
Yapacak bir şey yok dostum bende bisiklet kullanırken koşu yada yürüyüş yaparken maskeli dolaşıyorumevde mekik felan çekiyorumda gene pek faydası olmuyor gibi dışarı maskesiz çıkamıyoruz maskelide fena lık basıyor bana dışarda evde koşsam komşu gelir aşşadan![]()
Mekik şınav çek merdivenden çık şn 5 6 kere işte sporevde alet edebatsız nasıl spor yapabilirim dışarı çıkıp yürümüyorum da yiyip bilgisayar başında oturmakta kilo arttırıyor. evde nasıl spor yapabılabilir ?
kafagöz yarayım sonra dimiyere vazelin sür üstünde yürümeye çalış hem kayar hem spor, spor aletsiz![]()
oturduğun yerden bile spor yapabilirsin en standart olan şınav ve mekik kol bel bacak karın kaslarını çalıştırırsınevde alet edebatsız nasıl spor yapabilirim dışarı çıkıp yürümüyorum da yiyip bilgisayar başında oturmakta kilo arttırıyor. evde nasıl spor yapabılabilir ?
reis onaylı üye nasıl olunuyor 51 yorum attığım halde olamadımdayere vazelin sür üstünde yürümeye çalış hem kayar hem spor, spor aletsiz![]()