Çalışmıyor [GUNCELLENDI] 03.06.2018 CoreCheat CS:GO ( TriggerBot & WallHack & AntiFlash)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
hacı oyundayken bi hata veriyor cs yi kapatıyor hilede otomatik hata durumuna düşüyor bi çare var mı

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
şimdi hileyi açtım deiğini yaptım kendi kendine oyunu açtı konsol acık kaldı ama hileyi hangi tuşla açıcaz lutfen cevap yazın

bro wh acıkta trigerla bunyy olmuyo nasıl yapcaz

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
aimbotta eklermisin menü yap yani lutfen bro ya
Aimbot ekleyemem. Menü yaparım ama oyun içi olmaz. Tirgger değil de yarın bunny yi hallederim. Menü eklemeyebilirim. 8 haziranda kapansın okullar geliştirmeye başlayacağım...

Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Aimbot ekleyemem. Menü yaparım ama oyun içi olmaz. Tirgger değil de yarın bunny yi hallederim. Menü eklemeyebilirim. 8 haziranda kapansın okullar geliştirmeye başlayacağım...
trigerle aim koymazsan hile boşuna ozaman bro bunyle bide whyle taadı çıkmaz

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
trigerle aim koymazsan hile boşuna ozaman bro bunyle bide whyle taadı çıkmaz
Aim externalde zor. Yapması xcsgo kadar kolay değil! ÜStüne üslük sınavlarım var ve çalışıyorum. Hepsini birden yürütmem imkansız.

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
peki hilede ne olucak
Hileyi kodlamaya daha yeni başladım. Ki, bıraka da bilirim. Şu anlık bunny de ekleyeceğim ardından duruma bakacağım. Ayrıntılı sorular için burayı meşgul etmeye gerek yok. Özelden yazabilirsin...

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
yazdım yukarda.

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
krdşm bence dokunma boyle iyi wh yeterli anti flashıda kapatmalısın tabiki kendi düşüncem sadece bi tavsiye verebilirim hile kullanıcısı olarak glow olarak degılde flat olarak adamı komple kırmızı yaparsan efsane olur

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
krdşm bence dokunma boyle iyi wh yeterli anti flashıda kapatmalısın tabiki kendi düşüncem sadece bi tavsiye verebilirim hile kullanıcısı olarak glow olarak degılde flat olarak adamı komple kırmızı yaparsan efsane olur
Onun için shellcode injectlemek lazım. Ama bende shellcode yok...

Üye
8 HİZMET YILI
Hafta sonu hileye bir iki özellik daha eklemeye çalışacağım. nader11 den de VacNET Cleanerin nereleri temizlediğini öğrenirsem hileye onu da eklerim
kardeşim şimdi bu vacnet ne alaka tam olarak anlayamadım yani aynı pc de olup iki hesabında banlanması gibi mi ?

CoreCheat CSGO
Griffin Premium
Ödüller
14
Sosyal
10 HİZMET YILI
kardeşim şimdi bu vacnet ne alaka tam olarak anlayamadım yani aynı pc de olup iki hesabında banlanması gibi mi ?
VacNET Log temixleyici paylaşıldı ya forumda. Direk hileye öyle bir process eklemeyi planlıyorum.

Üye
9 HİZMET YILI
kardeşim ban yedim :)

Ekli dosyalar

• 1111.PNG
    1111.PNG
    79.7 KB · Görüntüleme: 87
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...