belki çok belli ettinBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapowerwatch yasaklarda profile 2-3 gün sonra düşer anında ban yedım ayrıca oyunda sarı değil kırmızı uyarı var yani VAC
hile zaten sadece wh ve anti flashbro wh acıkta trigerla bunyy olmuyo nasıl yapcaz
Onlar eklenecek bölümündeler yarın hayırlsısıyla eve varacağım. Hile üzerinde çalışmaya başlayacağım.bro wh acıkta trigerla bunyy olmuyo nasıl yapcaz
aimbotta eklermisin menü yap yani lutfen bro yaOnlar eklenecek bölümündeler yarın hayırlsısıyla eve varacağım. Hile üzerinde çalışmaya başlayacağım.
Aimbot ekleyemem. Menü yaparım ama oyun içi olmaz. Tirgger değil de yarın bunny yi hallederim. Menü eklemeyebilirim. 8 haziranda kapansın okullar geliştirmeye başlayacağım...aimbotta eklermisin menü yap yani lutfen bro ya
trigerle aim koymazsan hile boşuna ozaman bro bunyle bide whyle taadı çıkmazAimbot ekleyemem. Menü yaparım ama oyun içi olmaz. Tirgger değil de yarın bunny yi hallederim. Menü eklemeyebilirim. 8 haziranda kapansın okullar geliştirmeye başlayacağım...
Aim externalde zor. Yapması xcsgo kadar kolay değil! ÜStüne üslük sınavlarım var ve çalışıyorum. Hepsini birden yürütmem imkansız.trigerle aim koymazsan hile boşuna ozaman bro bunyle bide whyle taadı çıkmaz
Hileyi kodlamaya daha yeni başladım. Ki, bıraka da bilirim. Şu anlık bunny de ekleyeceğim ardından duruma bakacağım. Ayrıntılı sorular için burayı meşgul etmeye gerek yok. Özelden yazabilirsin...peki hilede ne olucak
hilede nolcakAim externalde zor. Yapması xcsgo kadar kolay değil! ÜStüne üslük sınavlarım var ve çalışıyorum. Hepsini birden yürütmem imkansız.
Onun için shellcode injectlemek lazım. Ama bende shellcode yok...krdşm bence dokunma boyle iyi wh yeterli anti flashıda kapatmalısın tabiki kendi düşüncem sadece bi tavsiye verebilirim hile kullanıcısı olarak glow olarak degılde flat olarak adamı komple kırmızı yaparsan efsane olur
kardeşim şimdi bu vacnet ne alaka tam olarak anlayamadım yani aynı pc de olup iki hesabında banlanması gibi mi ?Hafta sonu hileye bir iki özellik daha eklemeye çalışacağım. nader11 den de VacNET Cleanerin nereleri temizlediğini öğrenirsem hileye onu da eklerim
VacNET Log temixleyici paylaşıldı ya forumda. Direk hileye öyle bir process eklemeyi planlıyorum.kardeşim şimdi bu vacnet ne alaka tam olarak anlayamadım yani aynı pc de olup iki hesabında banlanması gibi mi ?
Dediğim gibi bu taraftan elimden bir şey gelmiyor. Hile ile daha ben ban yemedim ama geçmiş olsun. Bir iki kişide daha aynı sorun olursa linki kaldırıcam direk...kardeşim ban yedim![]()