Hareket edince kas erir mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
2
Sosyal
2 HİZMET YILI
Çok spor yapmanın faydası değil zararı olur. Spor yaptığınızda kaslarınız hasar görür ve bu kasların iyileşme süreci var. İyileşme süreci boyunca o kas grubunu çalışmamanızı öneririm. İyileşme süreci derken uzun bir şey sanılmasın mesela Pazartesi günü göğüs için hareketler yaptınız artık tükendiğinizi hissettiniz. Göğüs kaslarımızın geri iyileşme süreci 2-3 gün arasıdır. Ne kadar hasar verip iyileştirirseniz ve iyileştirirken de protein tüketirseniz kaslarınız onarılımından sonra protein tüketmemiş birine göre daha büyük olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
bro sen spor yaparken belli besinlere ihtiyaç duyarsın yoksa yaptığın spor hiçbir şeye yaramaz. sen spor yaparken protein almazsan kasların gelişmez veya karbonhidrat almazsan aynı şekilde kilo alamazsın ve büyüyemezsin bu büyümeyi şey olarak söylemiyorum çocuk gibi, cidden kütle olarak büyüyemezsin umarım ne dediğimi anlamışsındır.

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
hareket ettikçe kas hücreni yırtarsın kasa ne kadar fazla hasar verirsen o kadar çok yırtılır yırtıldıkçada genişler büyür diye biliyorum ben

Uzman Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
Çok Hareket Etmeyip Çok Yersen Kilo Artışı Görürsün Ama Eğer Doğru Orantıda Yemek Yersen Ve Kas Çalışırsan Kas Artışı Gözlemlersin

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
dostum fazla kardiyo yaparsan yağ ile birilkte kas da yakarsın ve vücut kas kaybı yaşar

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
yok tam tersi normalde ama protein de alman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...