Hayat sıkıcı mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
◘◘◘ Legend ◘◘◘
Ultra Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayatın sıkıcı olduğunu düşünmüyorum xD Sevdiğin bir şeyi yaparsan sıkıcı bulmazsın

Warrior
Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Sizce Hayat size de sıkıcı gelmiyor mu Hiçbir şey den zevk ve haz alınmıyor kimileri hayattaki beklentileri bir türlü gerçekleşmiyor
hayattan zevk alınmıyo artık canın bir şey istiyor ekonomi yerlerde bu dönem çok sıkıntılı geçicek

force
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
yani evet sıkıcı geçiyor aynı şeyleri yapa yapa

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
tadı kalmadı ya dünyanın heryerinde bir sıkıntı var

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
çok sıkıcı hocam her sabah kalkıyorum 7 de hazırlanıyorum 7:30 da işe gidiyorum 5:30 da çıkıyorum çok maraton bir hayat sürüyorum

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
sıkıcı olmaz mı be insanların senden hep bir beklentisi var sorumluluk sahibi olmanı bekliyorlar akışına bırakamıyorsun ne yapsan yaranamıyorsun bişeyler çabalayıp önlerine sunuyorsun memnun edemiyorsun kimseyi hep bir şeylerin sınavını vermek zorundasın maalesef bu yüzden hayat çok sıkıcı be kardeşim

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam bu günleride atlaticagimiza inanıyorum oyuzden rahatım

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hocam, biraz kızlarla takılıp ortam gördüğünüzde, insanları tanıdığınızda belki de biriyle ilişkiye girdikten sonra hayat çok daha zevkli hale gelebilir. Bunları deneyimlemeye çalışabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Hayat sıkıcı değil bulunduğumuz ortamdan ötürü sıkıcı farkettiyseniz arkadaşlar her şey geçmişte güzeldi. İnsanlık ilerledikçe maalesef biz de kendimizi onunla birlikte yitiriyoruz ama buna mecburuz olduğumuz yerde sayamayiz bu doğamıza aykırı.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
sıkıcı çünkü elimizden başka bir şey gelmiyor uyanıyoruz yemek yiyoruz işimize gidiyoruz mola oluyor çay içiyorum sonra tekrar iş sonra iş çıkışı eve gel dinlen sevgilin varsa konuş uyu pazarsa tatilini yap bir avmye git vakit geçir akşam olur bir sohbet et arkadaşlarınla sabah kalk tekrardan git bunların harici hiç bir şey yapmıyorum ve artık sıkıldım.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Sıkıcı olan şeyi hayat olarak değilde gün olarak ele alırsak daha mantıklı olur Çünkü bir gün eğlenirsin elindeki kaynaklar bitince diğer gün sıkılırsın hayatın kuralı böyle bence.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bana da bazenleri gün tekrarlanıyormuş gibi geliyor, tek zevk aldığım şeyleri yapmakta sıkıcı geliyor artık.

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Boş olunca sıkılıyorum. Ruh halime göre de değişiyor ama hayat sıkıcıyken bile güzel.

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
evet çok sıkıcı evde bilgisayarda zaman geçiriyorum oyunlar oynuyarak onun dışında sıkıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...