Kiloluyken mi Zayıfken mi Spora başlamak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
defimasyon zor iş o yüzden bulk tercihim yani zayıfken spora başlamak daha iyidir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hocam kilolu iken kas çalışılmaz o yüzden zayıf olanlar fitness konusunda daha avantajlı

Üye
3 HİZMET YILI
kiloluyken spor yaparsın güçlenirsin fakat zayıf olan birisi daha hızlı vücut yapar senden sadece o da değil eğer kiloluyken birden kas yapmaya başlarsan vücudun şekillenmez sadece sertleşir bu yüzden ilk kilo ver sonra vücut çalış

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Bu fark etmez ki. Kiloluysan kilonunu verir kas yaparsın, zayıfsan da çok yersin spor yaparsın vücudun şekil alır aynı zamanda kilo da almış olursun bence?

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
kilolu olmak daha kolay vucüt yaptırı kendimden ornek veryim vücüüdnda fazla karb oldugu için daha fazla agırlık kaldırıyorum orn:power lifter tuna tavus vs onlar hep kilolu gordugun gibi

Onaylı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bence nasıl başladığın önemsiz önemli olan disiplin ve istikrar

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
No matter your body size, hit the gym with confidence and determination. Embrace the challenge, stay focused, and work towards your fitness goals. Size doesn't define your journey. Slay the gym game and become the best version of yourself!

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Şimdi konuyu yanlış yerden bakıyoruz yağlı mı kilolu mu eğer yağlı ise hemen spora başlayıp önce yağlarını yakıp sonra ksalara geçmeli lakin eğer kiloluysa spora başladığı zaman kardiyo ve kas çalışma saatlerini dengeli ayarlanmalı zayıf olmak demek her zaman eksik birşeyler olmasıdır onunda yemek yemesi lazım
sorunun cevabı kilolu olanın daha kolay vücud yapadacağıdır (yağlı değil)

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Anlamadım nasıl yani spora başlayacaksın ve kilo mu alıp başlayayım yoksa zayıflayıp mı spora başlayayım bunu mu soruyorsun ?

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Her zaman başlanabilir fakat kiloluyken başlamak daha manıtklı geliyor. Ben zayıfım :(

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
yağ yakmak kas kazanmaya nazaran daha kolay fakat sporla desteklersen kilo vermeyi sarkma gibi deri hasarlarını minimale indirirsin bu da ileride seni özgüven eksikliğinden kurtarır

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Aldatıldıktan sonra dersem çok mu troll cevap olur?

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Bundan 10 sene önce 50 kiloydum kas yapmak için spora başladım canla başla gidiyordum bir yerden sonra bir takım sıkıntılardan dolayı bıraktım. Şimdi 100 kiloyum 1 ay gittim hevesim kalmadı kilolu olmak çok zor

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
zayıfken daha iyi olur sanki kilolu iken gittim baya zorlandım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Tamamen senın keyfine bağlı bana göre zayıfken daha sağlıklı olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...