Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kiloluyken spor yaparsın güçlenirsin fakat zayıf olan birisi daha hızlı vücut yapar senden sadece o da değil eğer kiloluyken birden kas yapmaya başlarsan vücudun şekillenmez sadece sertleşir bu yüzden ilk kilo ver sonra vücut çalış
Bu fark etmez ki. Kiloluysan kilonunu verir kas yaparsın, zayıfsan da çok yersin spor yaparsın vücudun şekil alır aynı zamanda kilo da almış olursun bence?
kilolu olmak daha kolay vucüt yaptırı kendimden ornek veryim vücüüdnda fazla karb oldugu için daha fazla agırlık kaldırıyorum ornower lifter tuna tavus vs onlar hep kilolu gordugun gibi
No matter your body size, hit the gym with confidence and determination. Embrace the challenge, stay focused, and work towards your fitness goals. Size doesn't define your journey. Slay the gym game and become the best version of yourself!
Şimdi konuyu yanlış yerden bakıyoruz yağlı mı kilolu mu eğer yağlı ise hemen spora başlayıp önce yağlarını yakıp sonra ksalara geçmeli lakin eğer kiloluysa spora başladığı zaman kardiyo ve kas çalışma saatlerini dengeli ayarlanmalı zayıf olmak demek her zaman eksik birşeyler olmasıdır onunda yemek yemesi lazım
sorunun cevabı kilolu olanın daha kolay vücud yapadacağıdır (yağlı değil)
yağ yakmak kas kazanmaya nazaran daha kolay fakat sporla desteklersen kilo vermeyi sarkma gibi deri hasarlarını minimale indirirsin bu da ileride seni özgüven eksikliğinden kurtarır
Bundan 10 sene önce 50 kiloydum kas yapmak için spora başladım canla başla gidiyordum bir yerden sonra bir takım sıkıntılardan dolayı bıraktım. Şimdi 100 kiloyum 1 ay gittim hevesim kalmadı kilolu olmak çok zor