Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İki türlüde spora başlanır ama avantajı soruyorsan zayıfken spora başlamak daha avantajlı bazıları demiş kilolu iken ki yağlar kasa dönüyor yağ nasıl oluyorda kasa dönüyor kaynak neresi belli öyle bir şey yok şehir efsanesi. Yağ ne zamandan beri kasa dönüyor biyolojik yapıda
İkisinin de kendine göre avantajı ve dezavantajı var. Ben zayıf(hatta aşırı zayıf) başladım kemiklerim ince spor yaptığım tişörtün üzerinden belli olmuyor ancak yağ yakma, kardio yapma ve deri sarkması gibi dertlerim yok. Cable fly gibi doğrudan kütlenden destek alarak yaptığın hareketlerde sıkıntı çekiyorsun. Güçsüz eklem ağrıları da cabası.
zayıfken spordan verim alman kiloluya göre daha zor cunku kiloluyken bir kütlen oluyor ve onu kasa cevirebiliyorsun ama zayıfken kutlenide sen yaptıgın icin kiloluya göre daha zor oluyor
Ben vücut geliştirme yapıyorum uzun zamandır sana önerim hafif kiloda başla örneğin 60 kilodasın diyelim 70 kiloya ulaşınca başla ama zayıfkende başlayabilirsin zayıf olsanda kilolu olsanda sporun hiçbir zaman çöpe gitmez
kanka şahsen kilosuz insanlar eğer kilo almasını biliyorsa fit olduklarında yağ kütlesi az olan insanlar çok rahat kas geliştirirler fakat kilolu isen zayıflarsan kısa yoldan kaslı olursun bu kadar .