LoL elmas ligine çıkmak için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
bu taktigi herkes bilmez neredeyse garannti win.
support senna al kesinlikle scriple beraber oyun kazanırsın ne farm derdin var ne başka bişey sürekli dürtüp kil alıyosun ve oyun sonunda en çok hasar sende oluyo+ can basman ulti ile saçma sapan yerlerden kill alman da cabası

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
metada olan bi jungle karakteri oyna 0/7 adama değil 5/2 adama yardım et rahat çıkarsın

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Scriptle emasa çıkmak kolay scriptsiz diyorsan burda mekanikler devreye giriyor oynadığın rolü söyler misin ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
oyun bilgisi ile elmasın üstüne kolaylıkla çıkarsın hangi koridora daha istekliysen o koridorun yayıncılarını izlemeni tavsiye ederim

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
diana al power farm yap objektife oyna euw d1 kastım dianayla sonra sattım
eyvallah fakat elohell çarları çıkarmak zor oluyor main acc baya eski ve gold plat arası baya bir sezondur
Scriptle emasa çıkmak kolay scriptsiz diyorsan burda mekanikler devreye giriyor oynadığın rolü söyler misin ?
scriptisiz normalde adc oynuyordum ama ama afk kalan suplardan sonra mid jung oynamaya başladım
main acc da kullanmıyorum hesap çok eski olduğundan ban yemesini istemiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
*İyi olduğun bir şampiyonu oynamanı öneririm
*Jungle duo veya jungle mainsen top lane duo öneririm
*herkesi susturman mentalin açısından önemlidir

Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Öncelikle duo lazım. Eğer tek tabanca takılacaksan all muted yapıcaksın ve harita kontrolün olması lazım. Lane push ve freezed konusunda iyi olup, en az oynadığın lanede 3 şampiyonu iyi bilmen lazım. Zaten gerisi gelir.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sc kullanmadım hiç 2 arkadaşız birimiz solo mid ya da mid Jung oluyoruz genelde taşıyıcı herolarla oynuyoruz

Uzman Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Hangi build ile çıktın bide sc kullandın mı çıkarken merak ettim
hocam buildi her zaman karşı takıma göre yapmalısın çok ad varsa yada dövüşçü varsa sunfire buildini yapabilirsin yoksa ap kasarsın sc kullandım fakat dodgeyi ve komboyu kapattım zoom ve adamların spellerini görmeyi kullandım

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
hocam buildi her zaman karşı takıma göre yapmalısın çok ad varsa yada dövüşçü varsa sunfire buildini yapabilirsin yoksa ap kasarsın sc kullandım fakat dodgeyi ve komboyu kapattım zoom ve adamların spellerini görmeyi kullandım
haritada gözükmeyen yerleri görebilyomusun öyle bi hile varmıdır hocam ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Şimdi diyorsun ki şu ranktan bu ranktan nasıl çıkabilirim,
Rankların oynayışa göre verilmediğini bilmeyen yok, bronz ve plat bir oyuncu veya plat ve challenger oyuncuları bir değil.
Skor-Mekanik-Görüş skoru-Takıma uyum sağlama gibi etkenlerden dolayı plat liginde kalmışsın.
Scriptsiz oynuyorsan bu konuda yapabileceğin tek şey zamanından vererek kendini bu açılar adına geliştirmek, bunun dışında yapabileceğin tek şey scriptle oynamak :)

Im XENOMORPH
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
fazla kişiyle muhattab olma oyununa bak gerisi gelir<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...