Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hangi lanede oynuyorsun? Adc oynuyorsan yanına bi lulu alırsan scriptle rahat şekilde mastera kasarsın. 5 6 videosunu izle adronun ya da herhangi profesyonel bir adc'nin nasıl pozisyon alman gerektiğini anlarsın ve ona göre oynarsın.
Jungle oynuyorsan da aynı taktik closer gibi kişileri izleyerek güçlü bir hero seçerek doğru zamanda doğru hamleyi yaparak oyunu winletebilirsin.
kanka uzun süredir p2 de takılı kaldıysan oyunculuğun o kadardır yanlış anlama bunu kötü anlamda söylemiyorum mesela bende belli bi yerde takıldım kaldım üstüne çıkamıyorum henüz ama bu demek değil ki çıkamıcaksın tabiki oynadıkça zaten geliştiğini kendin de göreceksin. şimdi bu nasıl olucak oyuna girer girmez dikkatini dağıtan bir chat dönüyorsa mute all çek ardından metayı takip et metaya uygun pickler atıp hem o karakterlerde ustalaş hemde karşındaki karakterlerin potansiyellerini öğren. kendine uyumlu bir duo edin ör mid jungl, adc sup,top mid jungl vs vs gidip top mid oynarken sup veya adc adam ilk tercihin olmasın. pro adamları takip et oyun macrosu edin zamanla d4 ün daha da üstüne çıkıcaksın lol uzun vadede geliştiğin bir oyun üstün yetenekli değilsen
Script ile oynuyorsan eğer, top lane irelia, mid zed, jungle kayn, adc kalista, support xerath. Hangi lane'de oynuyorsan ona göre oynarsın metayı takip etmeyi unutma. Lane freezlemeyi öğren, hangi durumlarda base atılır onu öğrenmen lazım, jungle'ın da objektif takip etmesi lazım.
Dostlarım Ne Kadar Sc Olsanda Feederlar Yüzünden Hertürlü Maç Bitiyor Jungle Oynamama Rağmen Voli Garen Var Üstte Adam Gareni 7.0 Yapıyor Kesemiyorsun Oyunun Bitiyor Zaten O Yüzden Sağlam Bir Ya Top Yada Mid Pren Olması Lazım Mutlaka