Süper Üye
işime yarar teşekkür ederimjungle en önemli rol sağlam jung oynayan duo bulman lazım
eyvallah fakat elohell çarları çıkarmak zor oluyor main acc baya eski ve gold plat arası baya bir sezondurdiana al power farm yap objektife oyna euw d1 kastım dianayla sonra sattım
scriptisiz normalde adc oynuyordum ama ama afk kalan suplardan sonra mid jung oynamaya başladımScriptle emasa çıkmak kolay scriptsiz diyorsan burda mekanikler devreye giriyor oynadığın rolü söyler misin ?
main acc da kullanmıyorum hesap çok eski olduğundan ban yemesini istemiyorumscript kullan
hocam buildi her zaman karşı takıma göre yapmalısın çok ad varsa yada dövüşçü varsa sunfire buildini yapabilirsin yoksa ap kasarsın sc kullandım fakat dodgeyi ve komboyu kapattım zoom ve adamların spellerini görmeyi kullandımHangi build ile çıktın bide sc kullandın mı çıkarken merak ettim
haritada gözükmeyen yerleri görebilyomusun öyle bi hile varmıdır hocam ?hocam buildi her zaman karşı takıma göre yapmalısın çok ad varsa yada dövüşçü varsa sunfire buildini yapabilirsin yoksa ap kasarsın sc kullandım fakat dodgeyi ve komboyu kapattım zoom ve adamların spellerini görmeyi kullandım
yokharitada gözükmeyen yerleri görebilyomusun öyle bi hile varmıdır hocam ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?