Onaylı Üye
e damage drawdan açılıyor kanka bir bak istersen
e damage drawdan açılıyor kanka bir bak istersen
Drawnigs`de var oradan aç oluyor
kalista ayarlarında drawings den acılıyor eğer destekliyorsa script
kalista sekmesinde draw'ımsı bi yazı var orada araştır dene bulacaksın bro
bende otomatık acılıyor.
hepinizin mesajını alıntıladim ki aynı mesajları yazdığınızı fark edin diye arkadaşlar eğer dikkat ettiyseniz hepiniz aynı cevaplari vermişsiniz ama bunu ya bilmiyorsunuz ya da yorum kasmak için yorum yapıyorsunuz ben zaten bu özelliğin olmadığını belirttim videolu bir şekilde de hem gösterdim hem de anlattım neden bu tarz boş ve bilinçsiz yorum yapıyorsunuz tam olarak anlamadım umarım bundan sonra ki yorumlarınızda daha dikkatli olursunuzreis söyledikleri gibi drawingste var az önce oynadım
hocam cevap belli basit birşey zaten cevap aynı şey oldugu icin hepimiz benzer yazmış olabilirmiyiz sence? hayır yani ne yazmamı bekliyorsun cevap drawings den acmak ama sen git orbwalking den falan mı ac demeliyim????hepinizin mesajını alıntıladim ki aynı mesajları yazdığınızı fark edin diye arkadaşlar eğer dikkat ettiyseniz hepiniz aynı cevaplari vermişsiniz ama bunu ya bilmiyorsunuz ya da yorum kasmak için yorum yapıyorsunuz ben zaten bu özelliğin olmadığını belirttim videolu bir şekilde de hem gösterdim hem de anlattım neden bu tarz boş ve bilinçsiz yorum yapıyorsunuz tam olarak anlamadım umarım bundan sonra ki yorumlarınızda daha dikkatli olursunuz
dostum gerekli cevap verildiği için yorum yazmana gerek yok mesela sadece bu konu üzerinden bahsetmiyorum çoğu konuda aynı bir adam çözümün yolunu söylemiş onun altında bilinçsiz ve aynı yorumlar içeriyor bundan bahsediyorum gereksiz bir durum bu kankam bunu önlemek istiyorum sana veya x kişisine lafım yokhocam cevap belli basit birşey zaten cevap aynı şey oldugu icin hepimiz benzer yazmış olabilirmiyiz sence? hayır yani ne yazmamı bekliyorsun cevap drawings den acmak ama sen git orbwalking den falan mı ac demeliyim????
hocam ben diğerlerinin mesajlarını okumuyorum pek eğer yorum yapılma acıksa bilgiğim kadar bilgiyi yorumda verip cıkıyorum eğer yaptığım yanlışsa kusura bakmayın tabi.dostum gerekli cevap verildiği için yorum yazmana gerek yok mesela sadece bu konu üzerinden bahsetmiyorum çoğu konuda aynı bir adam çözümün yolunu söylemiş onun altında bilinçsiz ve aynı yorumlar içeriyor bundan bahsediyorum gereksiz bir durum bu kankam bunu önlemek istiyorum sana veya x kişisine lafım yok
estağfurullah sıkıntı yok dostum ben sadece boş yorum yapanların ve sorunun çözümü cevapla alakalı olmayan kişilerin önüne geçmeye çalışıyorum sizlik bir şey yokhocam ben diğerlerinin mesajlarını okumuyorum pek eğer yorum yapılma acıksa bilgiğim kadar bilgiyi yorumda verip cıkıyorum eğer yaptığım yanlışsa kusura bakmayın tabi.