LoL'ü bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Sezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Red Dead Redemption 2 Sevdalısı
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Aga 1 kere başladın mı bırakamıyorsun LoL'ü, her türlü kendini çekiyor sana.

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
bırakamıyosun cidden ne bırakanalar gördüm yneıdne aşlıysun bende oynamıyorum uuzn süre sonra kendini sarıyo virüs gibi bişi bu lol

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
2-3 hafta sonra canın sıkılır indirirsin aga silmeyi dene

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bırakırdım. Her güzel şeyin bir sonu vardır, Tencent lolü aldıktan sonra oyunun da tadı yavaş yavaş kaçtıç

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Nasıl s6 da sc yuvasıydı lol ya? Ben tr de 1 tane bile sc denk gelmiyordum o zamanlar sc açmaya korkardı millet hesapları banlanacak diye çünkü herkes hesabını elle kasıyordu hesaplar değerliydi kostümler vs. vardı. ilginç... ( bu arada yeni çıkan şampiyonlardan ben de nefret ediyorum ve bazılarının cidden counter play'i yok yani..) son çıkan 25 şampiyonu silsinler bak nasıl oyuncu sayısı 500 bin artıyor

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Aga 1 kere başladın mı bırakamıyorsun LoL'ü, her türlü kendini çekiyor sana.

yok kanka bu sefer kesin gibi :D
bırakamıyosun cidden ne bırakanalar gördüm yneıdne aşlıysun bende oynamıyorum uuzn süre sonra kendini sarıyo virüs gibi bişi bu lol

yok kanka ben eminim bu konuda artık sıkıldım
2-3 hafta sonra canın sıkılır indirirsin aga silmeyi dene

direkt kaldırdım kanka

Nasıl s6 da sc yuvasıydı lol ya? Ben tr de 1 tane bile sc denk gelmiyordum o zamanlar sc açmaya korkardı millet hesapları banlanacak diye çünkü herkes hesabını elle kasıyordu hesaplar değerliydi kostümler vs. vardı. ilginç... ( bu arada yeni çıkan şampiyonlardan ben de nefret ediyorum ve bazılarının cidden counter play'i yok yani..) son çıkan 25 şampiyonu silsinler bak nasıl oyuncu sayısı 500 bin artıyor

s6 yada s7 dostum tam hatırlamıyorum s7 de olabilir emin ol uzun zamandır hile kullanıcısıyım çeşitli ortamlara girdim az buçuk biliyorum o zamanlar TR de script çok bilinmiyordu oyuncular tarafından haliyle sadece kullananlar anlıyordu script olup olmadığını o zamanları iyi hatırlıyorum dostum + olarak evet misal gwen counter play yok alanına girmeden hiç bir şey yapamıyorsun girince de ölüyorsun malph misal ap kasınca tek atıyor ad kasınca tek atıyor tank kasınca yine tek atıyor bir AD CARRY olarak bu adam R ile tek başına beni kesecekse ben niye tank eriten bir AD CARRY oluyorum :D?:D

Moderatörün son düzenlenenleri:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Evet maalesef birçok etken var bırakmak için keza ben de aynı şekilde şu an bıraktım gibi bir şey istesem bırakırım tabii ki canım ama bazen de oynayası geliyor insanın çıtırından oyuna denge getiremiyorlar en önemlisi de bu bence o açıdan pek fazla sorgulamamak lazım

Seçkin Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
lol bırakılmaz ara verilir :kekw: bence iyi bir oyun lol o yüzden bırakmam

Ultra Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Evet maalesef birçok etken var bırakmak için keza ben de aynı şekilde şu an bıraktım gibi bir şey istesem bırakırım tabii ki canım ama bazen de oynayası geliyor insanın çıtırından oyuna denge getiremiyorlar en önemlisi de bu bence o açıdan pek fazla sorgulamamak lazım
Eski tadı vermiyor nerede o kumların muhafızı modu nerede o cehennem botları kanlı ay modu vs vs bir sürü modlar vardı ama şuan sırf rurf urf rurf urf yeter rito

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Tank metası yüzünden her türlü nasus gibi çarlar kasılıyo 1 10 nasus 4 1 6 giderken alıyo beni ve full canla çıkıyo oyun bozuk

tuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotuxedotu
Banlı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
bende önceden lolü kafam almyıo diodum bir kere oynadım full oynamaya basladım

Üye
3 HİZMET YILI
Sezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.
ben de kaç kere bırakmayı denedım hatta kaç kere ara verdım ama bi şekilde geri oynamaya başladım .

rara ѕυnт cara
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Lol seninde söylediğin gibi gerçekten artık oynanacak durumda değil fakat insan alışınca bırakamıyor nedense.Ben ana hesabımda script kullandım ban yerde bırakırım diye hesap ban yedi fakat ben hala devam ediyorum.Bunun sonu nereye gidecek inan hiç bilmiyorum ama kendime yeni bir hobi edinmem lazım ki şu lanet lolden kurtulayım.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Lol'u mu bırakıyorsun ''Gençleştim resmen bu kadar mı fark eder.'' diyeceksin emin ol :)

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
benim 10.bırakışım knk bağımlılık sigara gibi birşey bu lol bende ikiside var :(

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
bende bıraktım dedim kendime ama 6 ay sonra tekrar başlamıştım şuan saldım lolü geri başlarmıyım bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...