Ultra Üye
Sezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.
Moderatörün son düzenlenenleri: