LoL'ü bırakıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
b
Sezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.
bir ay sonra geri başlarsın sorun yok

Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Hayatımda sadece 1 kere LoL oynadım oda b2k gibiydi bi daha da oynamadım ama herkes oynuyor başlamak istiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hayatına yeni şeyler katarsan(iş,spor,vb.)o zaman lolden bir süre sonra soğuyorsun zaten

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
usta sezon 2 den beri oynuyorsan artık bu oyunu bırakamazsın anca ara verebilirsin ciddi anlamda bırakabiliyorsan ya ciddi bir işle uğraşıyorsundur yada lolü hiç sevmemişsindir

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.
bırakabilirsen bırak aga

MemoryHackersin lgbt desteklemeyen ama top üyesi
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Mantıklı bir tercih

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bende birakali 6 ay oldu hala da baslamadim cok sukur kurtuldum lost ark saolsun bıraktirdi oyunu bana farkli oyunlara yeltenerek lolu biraktim siz de birakabilirsiniz

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Biraz ara verdikten sonra tekrar başlıyorsun denendi onaylandı :D

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lol bağımlılık yapıyor bence bırakmak istiyorum ama olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kanka yine o oyun seni kendine çeker dedi dersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bırakamazsın yarın yine oynarsın :D

Üye
3 HİZMET YILI
Evet bakalım kaç ay ya da hafta sonra geri dönüceksin 😄

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
lol bırakılmaz ara verilir kanka

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bence bırakma gene döneceksin Lol bağımlılıktır bende çok bıraktım 2 hafta sonra gene indirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...