Ultra Üye
Aga 1 kere başladın mı bırakamıyorsun LoL'ü, her türlü kendini çekiyor sana.
bırakamıyosun cidden ne bırakanalar gördüm yneıdne aşlıysun bende oynamıyorum uuzn süre sonra kendini sarıyo virüs gibi bişi bu lol
2-3 hafta sonra canın sıkılır indirirsin aga silmeyi dene
Nasıl s6 da sc yuvasıydı lol ya? Ben tr de 1 tane bile sc denk gelmiyordum o zamanlar sc açmaya korkardı millet hesapları banlanacak diye çünkü herkes hesabını elle kasıyordu hesaplar değerliydi kostümler vs. vardı. ilginç... ( bu arada yeni çıkan şampiyonlardan ben de nefret ediyorum ve bazılarının cidden counter play'i yok yani..) son çıkan 25 şampiyonu silsinler bak nasıl oyuncu sayısı 500 bin artıyor
yok dostum bırakmak kolay elimde bir sürü oyun var sezonlarca oynayabileceğimlol bırakılmaz ara verilir
Eski tadı vermiyor nerede o kumların muhafızı modu nerede o cehennem botları kanlı ay modu vs vs bir sürü modlar vardı ama şuan sırf rurf urf rurf urf yeter ritoEvet maalesef birçok etken var bırakmak için keza ben de aynı şekilde şu an bıraktım gibi bir şey istesem bırakırım tabii ki canım ama bazen de oynayası geliyor insanın çıtırından oyuna denge getiremiyorlar en önemlisi de bu bence o açıdan pek fazla sorgulamamak lazım
ben de kaç kere bırakmayı denedım hatta kaç kere ara verdım ama bi şekilde geri oynamaya başladım .Sezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.
benim 10.bırakışım knk bağımlılık sigara gibi birşey bu lol bende ikiside varSezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.
yok kanka ben bırakabilriim o konuda güveniyorum kendimebenim 10.bırakışım knk bağımlılık sigara gibi birşey bu lol bende ikiside var
bende bıraktım dedim kendime ama 6 ay sonra tekrar başlamıştım şuan saldım lolü geri başlarmıyım bilmiyorumSezon 2'den beri oynuyorum. AP Master Yi döneminde tam başladım diyebilirim, sezon 3 falandı sanırım o. Bu oyunu vallahi yoruldum artık, oyunun saçma sapan metalarından saçma sapan şeylerinden eski kafada kaldım ben abi. Bazı şampiyonlar var eğlendiğim, onları alıyorum. Karşıma direkt oyunu bile counterlayan şampiyon olan Nilah alıyorlar ve oyunu otomatik kaybediyorsun ya da 650 menzilli olan bir karakter gelip pasifi ile Doran Kılıcı ile 184 vuruyor 3 levelde. Bunun hiçbir mantıklı açıklaması yok yani tamamen dengesiz, kafasına göre dengeli olmayan, denge getirmeye çalışan bir Riot görüyorum artık ve bu durum iyice canımı sıkmaya başladı. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, trolleri ve artan scriptleri saymıyorum bile. TR, West fark etmiyor. Hile forumunda bunu yazıyorsun garip değil mi diyeceksin ama ben hile işine zaten LoL'ün sezon 5'inden beri başladım çünkü o zamanlarda script yuvası oldu, o günden beri zaten zevk almıyorum. Sezon 6 zaten rezaletti. Direkt LoL scriptti. Kısacası oyun oynanacak gibi değil, artık LoL'ü tamamen bırakıyorum. Hepinize iyi kanserlenmeler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?