♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Evlenme programı yasaklandı kardeş.
Yakalım hocamSenin Için Yakiyoz
özellikle şu hikayenin başı dimi ula ne zaman aklıma gelse bende gülüyomgarip komik eğlenceli bir hikayeydi
Hocam özele gelde bişey dicem yaÇal keke çalll
Birde sana yakalım dostumBen 14 yaşımda bir kızla goz göze gelmedim
Ben 14 yaşımda neler yapmadım ergenli işte kızlarda ergendi erkeklerdeBen 14 yaşımda bir kızla goz göze gelmedim
Hocam buranın kızları +9 keko o yüzden yapmıyorum yoksa yapıcamKrdeşim kız umut vermiş gibihikayede anlatmadığın bişey yoksa kızı unut bende 2 yıllık ilişkiden ayrıldım 1 ay olmadan seri sevgili yapıp kurtuldum sevgili yap unutursun
Aynısı oldu işte hocam ben eklemedim onları bilerek morelinizi bozmamak için tam açılcaktım sevgilisi ile arkadaştık geldi ben kimle çıkıyorm biliyon mu dedi işte o kızı diyince bütün umutlarım tükendi.Ben de sınıf değiştirdim. 3 ay boyunca acayip samimi olduk. (kızı 1 seneden fazladır seviyordum) Sonra Ben Tam Açılacaktım Kız Biriyle Çıkmaya Başladı
Sevgili yapmak yerde para aramaya benzerKrdeşim kız umut vermiş gibihikayede anlatmadığın bişey yoksa kızı unut bende 2 yıllık ilişkiden ayrıldım 1 ay olmadan seri sevgili yapıp kurtuldum sevgili yap unutursun
7 yıldır sevdiyim kız vardı ben bunu tanımiyodum ilk baş ilk gördüyüm gün ona onu sevdiyimi söylicektim ama eve gittiyimde oda ordaydı akrabammış meyerse ben pert oldum neyse böyle aramız bu zamana kadar iyi gitti 1 at önce ona onu sevdiyimi söyledim kardeşimsin dedi bende 3 yıl birini seviyom dedi bende eyw dedim sonra bana şerefsiz demeye başladı buna eyw olmadı her gecen yıl icin kolumu kestim dün tekrar kestim ne yapak sinir işte ama o kız karşıma çıktığı boğazını kesip londraya kacacam bana yaptıklarının hesabını verecek o..
Aman hocam kendine zarar vermene gerek yoq7 yıldır sevdiyim kız vardı ben bunu tanımiyodum ilk baş ilk gördüyüm gün ona onu sevdiyimi söylicektim ama eve gittiyimde oda ordaydı akrabammış meyerse ben pert oldum neyse böyle aramız bu zamana kadar iyi gitti 1 at önce ona onu sevdiyimi söyledim kardeşimsin dedi bende 3 yıl birini seviyom dedi bende eyw dedim sonra bana şerefsiz demeye başladı buna eyw olmadı her gecen yıl icin kolumu kestim dün tekrar kestim ne yapak sinir işte ama o kız karşıma çıktığı boğazını kesip londraya kacacam bana yaptıklarının hesabını verecek o..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?