♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Arkadaşlar 1.sınıftan beri sevdiğim kız ile ilgili konuşmak istiyorum toplanın... Bir kaç şey anlatacam:
Tanışmamız: Ben 1.sınıfa gidiyorum oda bizim yan sınıfımızda ben gördüm bunu ilk görüşte aşk gibi ama varya sarı saçları felan böle çok güzel.
işte ben yanına felan gitmedim daha bir birimizi hiç tanımıyoruz felan bunların sınıftan bi çocuk bana laf felan atmıştı ben gittim bizim arkadaşları topladım sınıftan
Yardırıyoruz bunların sınıfa bi girdim o çocuğun üstüne felan atladım düşürdüm onu yere sonra bu kız geldi cetvelle olm cetvelle lan
bi vurdu benim dirseğime geldi cetvel kırıldı.
Sonra işte ben düşen parçasını verdim sınıfıma gittim bidaha sınıflarını basmadım ula o gün ne kadar şanslıymışsam annem bunun annesini tanıyomuş geldi annem beni almaya gidiyoz eve doğru annem o kızın annesini gördü yanına gitti oda ordaydı ben biraz utandım felan işte hiç konuşmadık. Bir kaç gün sonra annem dedi geliyomusun benle ben dışarı çıkıyorum ee 8 9 yaşlarındayız annemizi bırakırmıyız ? yardırdım peşine bu bi eve girdi benide soktu tabi salona bi girdim abovvv o kızda orda yanına oturdum elinde tableti vardı temple run 2 oynuyodu abi
qpğsdfjsg işte ben izliyorum ama sadece hiç sesim çıkmıyo bana dedi oynamak ister misin ? bende dedim isterim felan işte o gün tanıştık onunla ismini vermiyorum çünkü bizim ark ortamı biraz problemli işte ben 4.sınıfa kadar okudum bizim bir ev vardı annemler dedi taşınıyoruz felan işte sonra ula ne hikmetse biz onların alt katına taşındık ben ne mutlu oldum ama görmeniz lazım beni
işte sonra biz kız ile iyice yakınlaştık abim felan artık anladı sevdiğimi onu yani aşık olduğumu vb gülüyolar hep
ama var ya bizi görmeniz lazım her gün akşama kadar oyun oynuyoruz felan işte ben 5.sınıfa geçtim oda geçti annemler konuşmuş bizi aynı sınıfa yazdırdılar aynı sıraya oturduk biz bununla bide biz birbirimize benziyoruz biraz hocalar diyo siz kardeş misiniz ? felan işte orta okul bitene kadar beraber okuduk tabi o süre zafında bu benden uzaklaştı arkadaş ortamı saolsun şimdi ise çok fazla konuşmuyoruz oynamıyoruz ama ben ona olan aşkımı itiraf edemedim 8 sene boyunca.
Bu da böle bi hayat hikayem idi biraz hüzünlü biraz mutlu geçen günlerimiz oldu onunla tabi bu süre zafında kavgalarımız da oldu da onları yazmaya gerek duymadık çok sık kavga etmezdik çünkü.
Neyse Hikayem bu kadardı varsa sizinde böle hikayeleriniz yazabilirsiniz.
Tanışmamız: Ben 1.sınıfa gidiyorum oda bizim yan sınıfımızda ben gördüm bunu ilk görüşte aşk gibi ama varya sarı saçları felan böle çok güzel.
işte ben yanına felan gitmedim daha bir birimizi hiç tanımıyoruz felan bunların sınıftan bi çocuk bana laf felan atmıştı ben gittim bizim arkadaşları topladım sınıftan
Yardırıyoruz bunların sınıfa bi girdim o çocuğun üstüne felan atladım düşürdüm onu yere sonra bu kız geldi cetvelle olm cetvelle lan
Bu da böle bi hayat hikayem idi biraz hüzünlü biraz mutlu geçen günlerimiz oldu onunla tabi bu süre zafında kavgalarımız da oldu da onları yazmaya gerek duymadık çok sık kavga etmezdik çünkü.
Neyse Hikayem bu kadardı varsa sizinde böle hikayeleriniz yazabilirsiniz.