No Body Doesn't Better
Seçkin Üye
Aynısı oldu işte hocam ben eklemedim onları bilerek morelinizi bozmamak için tam açılcaktım sevgilisi ile arkadaştık geldi ben kimle çıkıyorm biliyon mu dedi işte o kızı diyince bütün umutlarım tükendi.
Ama bu öyle bi dertki daha neler oldu bi bilsen intihar ederdinAman hocam kendine zarar vermene gerek yoq
Ben mi ?Şu an bu forumda olsa ona neler söylemek isterdin ?
Karşıma çıkman için her gün dua ediyom inş karşıma çıkanŞu an bu forumda olsa ona neler söylemek isterdin ?
Ben çok şanslıyım o zamanSevgili yapmak yerde para aramaya benzer.
8 yıl boyunca bunun hayalini kurdum şimdi ise karşımda ne diyeceğimi bekliyorsun fırsat elime geçti seni seviyorum.Genel :d
Genel :d
valla hocam böle konularda full yorum kasılıyor1 Dakikada 25 Mesaj Kastı Nice Hocam
eyw hocamSizin derdiniz beni aşar g.o
Doğru kardeşim ama yorum kasma amaçlı olmayanda var hak yememelivalla hocam böle konularda full yorum kasılıyor
ben yorum kasma amaçlı açmadım anlatmak istedim paylaşmak istedim açtımDoğru kardeşim ama yorum kasma amaçlı olmayanda var hak yememeli
Eyw Sayende Güldüm qwlktwjqktkjqw@KusursuzHacker
bende sana bi anımı söyleyim 12-13 yaşlarındaydım Kızlara selam bile vermiyom sonra benim bir arkadaş benim adima kıza çıkma teklifi etmis kızda kabul etmiş sonra kız gelmiş bana bulusalimi dedi ben dedim hadi işine kiz abisini söylemiş abiside beni okul cikisi dovuyo benim ne oldugundan haberim yok sonra arkasim geldi biz yaptik dedi bende boş yere dayak yedim şimdi ben ne yapayım
AynenEyw Sayende Güldüm qwlktwjqktkjqw
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?