Seviyorum !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
No Body Doesn't Better
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Aynısı oldu işte hocam ben eklemedim onları bilerek morelinizi bozmamak için tam açılcaktım sevgilisi ile arkadaştık geldi ben kimle çıkıyorm biliyon mu dedi işte o kızı diyince bütün umutlarım tükendi.

Bir de geziye gittik yattı üstüme uyudu ASDASD bir kere de sarıldık. sonrası işte :D

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Şu an bu forumda olsa ona neler söylemek isterdin ?

Üye
7 HİZMET YILI
@KusursuzHacker
bende sana bi anımı söyleyim 12-13 yaşlarındaydım Kızlara selam bile vermiyom sonra benim bir arkadaş benim adima kıza çıkma teklifi etmis kızda kabul etmiş sonra kız gelmiş bana bulusalimi dedi ben dedim hadi işine kiz abisini söylemiş abiside beni okul cikisi dovuyo benim ne oldugundan haberim yok sonra arkasim geldi biz yaptik dedi bende boş yere dayak yedim şimdi ben ne yapayım

Onaylı Üye
8 HİZMET YILI
@KusursuzHacker
bende sana bi anımı söyleyim 12-13 yaşlarındaydım Kızlara selam bile vermiyom sonra benim bir arkadaş benim adima kıza çıkma teklifi etmis kızda kabul etmiş sonra kız gelmiş bana bulusalimi dedi ben dedim hadi işine kiz abisini söylemiş abiside beni okul cikisi dovuyo benim ne oldugundan haberim yok sonra arkasim geldi biz yaptik dedi bende boş yere dayak yedim şimdi ben ne yapayım
Eyw Sayende Güldüm qwlktwjqktkjqw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...