Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Kardeşim 10 senelik kullanıcıyım devletin verdiği hap seyesınde bıraktım ilk haftadan sonra canın sigara çekmiyor ilk bşalarda inanmadım ama gerçekten öyle ve ücretsiz veriliyor gt bi arastır harbiden bırakırsın ben kuzenim ve aileden 3 kişi bıraktık darısı basına
Biraz daha hafiflet yani Lark içiyosan Kent içmeye başla sonra sonra yavaşça bırakırsın diye düşünüyorum. Bırakmazsan da en azından daha hafifini içmiş olursun.
8 senedir bi fiil içiyorum bırakmak için ilaçlar var kullanıpta bırakan çok duydum ama birazda beyinde bitirmen gerekiyo ben çok denedim şuan denemekteyim inşallah bırakabilcem ben azaltarak bırakmayı deniyorum şuanda önceden gündr 1.5 paket içiyordum 3 haftadır 3-4 günde 1 paket bitiriyorum şuanda bunu 1 haftaya cıkarıcam inşallah başarılı olurum
Çoğu kişi dertlerinden uzaklaşmak için alışkanlık haline getirmiş durumda. Bence önce kişisel dertlerini yavaştan gidermeye azaltmaya çalış. Daha sonra sigarayı bırakman daha kolay olacaktır