Seçkin Üye
Forumdaki ile toiri kıyaslayınca toir bizimkinin yanında 0 kalıyor
toir gayet iyi bir script değildir banwaveden kurtulmasa wsreborn da bgx de toire kat basar bugün yine tekrar denemek için 1 günlük aldım emin ol champ comboları da dodgeları da wsrebornun yanında çöp kalırvatan savunur gibi buranın scsini savunmanın amacı nedir toir gayet iyi bir scripttir lütfen tok bakmayın bazı şeylere
just wait for next lol update 13.7 bypass will be way better, and everything will be back to normalHerkese merhaba wsberon ban wawe gelince toire başvurmak istedim bgx çok pahalı olduğundan dolayı toir kullanan varmı memnun musunuz bilgi verir misinz
Herkes bilmez onu da zamanında pluginleri ekler ekler oynardık bir devir bitti be usta
Onu nasıl yapıyorsun tam olarakBende efsane bir taktik var işte bu pentasharp nyrex whysharp sonuna tüm sharp gelen scriptleri sınırsız kullanabiliyorum
Toir banwave'e kolay kolay yakalanmıyor fakat bu yakalanmayacak anlamına gelmez herşeyin bir riski vardır. En azından şuanlık bgx ve toir kullanıcısı olarak bunu rahatça söyleyebilirim ama bgx'i tercih ederim. Ne kadar ban atsa da hakkını veriyorBan riski varmı acaba denemek istiyorum
3 er saat denemeleri var her yeni üyeye ondan bahsediyordur yeni discord açıp açıp alıyordur hepsinden veya cracklemistir kullaniyodur başka bir şey yok yani yapacagiOnu nasıl yapıyorsun tam olarak
Toir banwave'e kolay kolay yakalanmıyor fakat bu yakalanmayacak anlamına gelmez herşeyin bir riski vardır. En azından şuanlık bgx ve toir kullanıcısı olarak bunu rahatça söyleyebilirim ama bgx'i tercih ederim. Ne kadar ban atsa da hakkını veriyor
Saçma geldi bana, şahsen açıp boş boş uğraşmazdım3 er saat denemeleri var her yeni üyeye ondan bahsediyordur yeni discord açıp açıp alıyordur hepsinden veya cracklemistir kullaniyodur başka bir şey yok yani yapacagi
Zaten hem uğraştığına değmez hem de kullandığın script script olsaSaçma geldi bana, şahsen açıp boş boş uğraşmazdım
Bakma bu işin içindeyiz ikimiz de gelişmelere kuş bakışı bakmak daha güzel geliyorHerkes bilmez onu da zamanında pluginleri ekler ekler oynardık bir devir bitti be usta
öyle skil yemedim daha aldım toiri deneme sürümünü sorun yok dahatoire 1 kuruş verme skil sana gelyor kafana yiyorsun sonra nasıl la para verdık diye düşünürken bi bakmışsın bozgun![]()
en azından toir kullanan kişiler ban yememişlegendsense-slotted.cc>bgx> buradaki bedava script wsreborn> toir ve cracklenmiş bilmem ne sharp halleri. Buradaki free sc bile toirden daha iyi. Alma bence.
Şuan ban yiyip yemediklerini bilmiyorum ama eskiden genelde çoğu yakalanırdı gene ban wavelerine.öyle skil yemedim daha aldım toiri deneme sürümünü sorun yok daha
Post automatically merged:
en azından toir kullanan kişiler ban yememiş