Toir Script Deneyenler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Forumdaki ile toiri kıyaslayınca toir bizimkinin yanında 0 kalıyor

Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
vatan savunur gibi buranın scsini savunmanın amacı nedir toir gayet iyi bir scripttir lütfen tok bakmayın bazı şeylere
toir gayet iyi bir script değildir banwaveden kurtulmasa wsreborn da bgx de toire kat basar bugün yine tekrar denemek için 1 günlük aldım emin ol champ comboları da dodgeları da wsrebornun yanında çöp kalır

Seçkin Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Herkese merhaba wsberon ban wawe gelince toire başvurmak istedim bgx çok pahalı olduğundan dolayı toir kullanan varmı memnun musunuz bilgi verir misinz
just wait for next lol update 13.7 bypass will be way better, and everything will be back to normal

Banlı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Bende efsane bir taktik var işte bu pentasharp nyrex whysharp sonuna tüm sharp gelen scriptleri sınırsız kullanabiliyorum
Onu nasıl yapıyorsun tam olarak :D
Ban riski varmı acaba denemek istiyorum
Toir banwave'e kolay kolay yakalanmıyor fakat bu yakalanmayacak anlamına gelmez herşeyin bir riski vardır. En azından şuanlık bgx ve toir kullanıcısı olarak bunu rahatça söyleyebilirim ama bgx'i tercih ederim. Ne kadar ban atsa da hakkını veriyor

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Onu nasıl yapıyorsun tam olarak :D

Toir banwave'e kolay kolay yakalanmıyor fakat bu yakalanmayacak anlamına gelmez herşeyin bir riski vardır. En azından şuanlık bgx ve toir kullanıcısı olarak bunu rahatça söyleyebilirim ama bgx'i tercih ederim. Ne kadar ban atsa da hakkını veriyor
3 er saat denemeleri var her yeni üyeye ondan bahsediyordur yeni discord açıp açıp alıyordur hepsinden veya cracklemistir kullaniyodur başka bir şey yok yani yapacagi

birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
5 HİZMET YILI
tior script ban yedimi ban dalgasına acaba bilgisi olan ?

Seçkin Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
Toir, Legendsense,bgx ve bu forumda bulunan neredeyse bütün lol scriptlerini denemiş biri olarak söylüyorum, şuan forumda yer alan sc toire fark atar kesinlikle ama illa paralı kullanayım dersen tavsiyem legendsense ve bgx'den yanadır.

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
legendsense-slotted.cc>bgx> buradaki bedava script wsreborn> toir ve cracklenmiş bilmem ne sharp halleri. Buradaki free sc bile toirden daha iyi. Alma bence.

Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
toire 1 kuruş verme skil sana gelyor kafana yiyorsun sonra nasıl la para verdık diye düşünürken bi bakmışsın bozgun :D
öyle skil yemedim daha aldım toiri deneme sürümünü sorun yok daha
Post automatically merged:

legendsense-slotted.cc>bgx> buradaki bedava script wsreborn> toir ve cracklenmiş bilmem ne sharp halleri. Buradaki free sc bile toirden daha iyi. Alma bence.

en azından toir kullanan kişiler ban yememiş

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Maximum 2 günde ban yiyorsun Önermiyorum berbat.

Seçkin Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
kullanmadım ama bi arkadaşımdan biliyorum deymez burda bedava ve bence daha iyi o kadar para yerine başka şeyler alınabilir

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Je pense que tout vaut la peine d'être essayé mais un script gratuit est moins susceptible de vous décevoir

Uzman Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
öyle skil yemedim daha aldım toiri deneme sürümünü sorun yok daha
Post automatically merged:

en azından toir kullanan kişiler ban yememiş
Şuan ban yiyip yemediklerini bilmiyorum ama eskiden genelde çoğu yakalanırdı gene ban wavelerine.

Ultra Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
toir bence iyi bir sc degil vurdaki dhaa iyi bosver aga sen

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
ben 1 günlük denemek için aldım ancak kullanamadım. 7/24 destek var diyor ama yazdım cevap alamadım dolayısıyla 25 tl çöpe gitti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...