Hocam bu sıkıntı bendede vardı kendini zorla ve sabah erken kalkmaya çalış sonraki gün zaten yorgun olduğundan dolayı uyuyakalıyorsun otomatik ben böyle düzelttim
Kendi kafanda düzen kur akşam 11 de yatıp 9 da kalkıcam de he bu arada kalkmakta zorlanıyorsan başlarda alarm kur daha sonralarda zaten otomatiken kalkıcaksın
şu sıra benımde bozuldu ama bıgun uyumuyorum yada ben kendı taktıgımı bılıyorum vitamin hapı benı cok uyutuyor atıyorum bıtane butun gun uyuyorum ertesı sabah baygın kalkıyorum ama sonunda başarıyorum
Bir anda uyku düzeninizi düzeltemezsiniz yavaş yavaş olucak iş bu beslenmeniz gündelik hayatınız fiziksel spor gibi faaliyetlerinizi düzelttikten sonra ister istemez düzene giriyor kahvedende uzak durun.
egzersizle biraz iş yapmaya çalışmak. ve sağlıklı yiyecekler yiyin. Abur cubur veya kola gibi içecekler yok. 10'da uyumaya çalışmak yardımcı olacaktır.
Uyku düzenim yok. Bazen sabah 5 6 ya kadar uyumayip öğlen 2 gibi uyanıyorum. Çok kötü düzenim var. Düzeltmek için 1 gün hiç uyumadım erken uyuyabilmek için bu sefer 16 saate kadar uyudum hic uyanmadan. Nasıl düzene sokabiliriim ?
En gec 12 gibi uyumak sabah 6-7 gibi uyanmak istiyorum
Yatmadan 6 saat önce her türlü kafeinden uzak durmalısın ve gece yarısından önce saat 12'de uyumalısın ve 6 veya 7 saat alarm kurarsın ve bu senin için işe yarayacaktır.
bendede aynı şekilde uyku düzensizliği mevcut peş peşe bi kaç gün erken uyuyup erken uyandım sonrasında tekrar düzenim kaydı aynı şekilde uyumadan ayakta durdum ve bi uyumuşum 15 saatten fazla uyandığımda sersem gibi oluyorum günleri ters yaşamak kadar huzursuz bişey yok sanırım bu hayatta