Seçkin Üye
yavaş yavaş düzelen bir şey her gün bir saat daha erken yatmaya çalış
sabah 5,6 ya kadar telefon ile oyna sonra pcyi aç full oyna kahvaltını yaptıktan sonra 1,2 saat dışarda gez sonra eve geldiğin an uyuyacaksın akşam 7,8,9 gibi uyuyorsun yatağa geçtiğin zmaanUyku düzenim yok. Bazen sabah 5 6 ya kadar uyumayip öğlen 2 gibi uyanıyorum. Çok kötü düzenim var. Düzeltmek için 1 gün hiç uyumadım erken uyuyabilmek için bu sefer 16 saate kadar uyudum hic uyanmadan. Nasıl düzene sokabiliriim ?
En gec 12 gibi uyumak sabah 6-7 gibi uyanmak istiyorum
ayni sikinti bende de varsaat kaçta uyursam uyuyayım ne yapıp ne edip sabah 6 7 arası uyansam sorun çözülecek. Alarm 6 7 arası çalıyor ama duymuyorum işte o kadar yüksek sesli alarm olmasına rağmen![]()
Alarm kurarak uyan bir süredeb sonra alarm olmada bile o saatde uyanıyorsunUyku düzenim yok. Bazen sabah 5 6 ya kadar uyumayip öğlen 2 gibi uyanıyorum. Çok kötü düzenim var. Düzeltmek için 1 gün hiç uyumadım erken uyuyabilmek için bu sefer 16 saate kadar uyudum hic uyanmadan. Nasıl düzene sokabiliriim ?
askerlik tek çareUyku düzenim yok. Bazen sabah 5 6 ya kadar uyumayip öğlen 2 gibi uyanıyorum. Çok kötü düzenim var. Düzeltmek için 1 gün hiç uyumadım erken uyuyabilmek için bu sefer 16 saate kadar uyudum hic uyanmadan. Nasıl düzene sokabiliriim ?