Uyku düzeni

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
yavaş yavaş düzelen bir şey her gün bir saat daha erken yatmaya çalış

Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Gün içinde seni yoracak şeyler yap mesela spor yap gym'e git günde 1-2 saat yor bedenini, bol enerji yak gece yorgunluktan erken yatmaya başlarsın. Bir de alarm ile sürekli sabah erken kalkıp geceye kadar uyumamaya çalış

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Uyku hapı olmazsa kendinizi yorun uğraşıtiricak bir şey bulun

Efsane Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
kaçta yatarsan yat sabah uyanmak istediğin saate alarm kur, bir kaç gün sıkıntı çektikten sonra düzene sokarsın

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
2 gün uyuma sonra alarm kur bukadar

Burakworld
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
6 HİZMET YILI
Kendini zorlayıo erken yatip erken kalkacaksin tamamen iradeyle alakali biraz inanman gerek kendine

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Uyku düzenim yok. Bazen sabah 5 6 ya kadar uyumayip öğlen 2 gibi uyanıyorum. Çok kötü düzenim var. Düzeltmek için 1 gün hiç uyumadım erken uyuyabilmek için bu sefer 16 saate kadar uyudum hic uyanmadan. Nasıl düzene sokabiliriim ?
En gec 12 gibi uyumak sabah 6-7 gibi uyanmak istiyorum
sabah 5,6 ya kadar telefon ile oyna sonra pcyi aç full oyna kahvaltını yaptıktan sonra 1,2 saat dışarda gez sonra eve geldiğin an uyuyacaksın akşam 7,8,9 gibi uyuyorsun yatağa geçtiğin zmaan

Master The Yoda ⚔
Seçkin Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Gece pc de çok takılıyorsan gündüz herşeyi hallet bilgisayarda akşamda 1 2 saat takıl kendini sınırla. Ama sabahları erken kalkmak en büyük etken bilgisayar bağımlığısı olduğum için bilgisayarı ornek verdim bu arada.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ben yatmadan önce sabahları kalkacağım saati düşünerek uyuyordum düzen oluşturmak için. İlk zamanlarda işe yaramıyor gibi gözüksede sonradan meyvesini vermeye başladı saat kaçta yatarsam yatayım haftanın 6 günü önce sabah saat 7 de kalkar alarmımı kapatırım hafif uykuya geçerim 7.30 alarmım çalar ve uyanırım yataktan çıkmak istemezsem dışarıda çoğumuzun yaptığı şu direğe 10 saniye içinde değmezsem gidip şunu yaparım gibi düşünüp yataktan 5 e kadar sayınca kalkmazsam öğlen yemek yemeyeceğim vs diyerek şartlandırıyorum kendimi bu şekilde yavaş yavaş düzene oturuyor sonra yapmamaya başlıyorsun.

Musician
Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
4 HİZMET YILI
Akşam saat 8-9 gibi uyku ilacını içeceksin, en geç 1 saate sızıp kalırsın sabah dinlenmiş olarak uyanırsın. düzeni bozacağını anladığın zaman tekrar uyku ilacı içersin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Uyku düzenini düzeltmen suan zor bak ramazanda geliyor oruç tutuyorsan ve oruca veriyosan uykuyu yine aynısı yasanacak ramazanın bitmesını bekle düzeltmek için

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kanka kendini ayarlayıp bir şekilde erken uyumalısın sebep aramadan bunu zamanla tekrarlarsan rahatça uykunu düzene sokabilirsin.

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam bir saat belirleyin nolursa olsun o saate alarm kurup uyanın bir süreden sonra kendiniz dengelersiniz nezaman uyuyacağınızı

Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Uyku düzenim yok. Bazen sabah 5 6 ya kadar uyumayip öğlen 2 gibi uyanıyorum. Çok kötü düzenim var. Düzeltmek için 1 gün hiç uyumadım erken uyuyabilmek için bu sefer 16 saate kadar uyudum hic uyanmadan. Nasıl düzene sokabiliriim ?
Alarm kurarak uyan bir süredeb sonra alarm olmada bile o saatde uyanıyorsun

Süper Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
askerlik tek çare :D
yada doktora gitmelisin senin olay artık tıbbi olmuş.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Saat kullanmayı dene günde uyku saatin 8 saati geçmesin kafein sigara tarzı uyku kaçıracak şeylerden uzak dur

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Uyku düzenini hiçbir iş yapmadan maalesef düzeltemezsiniz. Kendimden biliyorum çünkü. İşe geç kalma korkusu ile bazen geceleyin 3-4 defa kalkıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...