Valorant Hwid Banlar Hakkında Bilgilendirme 19.07.2020

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
VEILSIDE
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
usta zaten hile kullanıyorsan ban yemeyi göze almışsın

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bırak açılmasın banları bi oyun var hilesiz oynadığım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
[QUOTE = "egesefff44, publicação: 2840675, membro: 2067271"]
Olá amigos, a maioria de nós foi banida do jogo na versão beta fechada com uma proibição de dispositivo e estamos imaginando quando ele será aberto.
Ele disse a um usuário que deveria contar 90 dias a partir do dia em que estava banindo uma versão beta fechada.
A proibição de nossos dispositivos será cancelada em 12 de agosto. As más notícias para quem usa trapaças na versão completa do jogo é que parece quase impossível abrir sua proibição_O tweet relacionado é anexado à foto.

By the way, philiple está tentando falar todos os dias, não posso dizer que ele estava agindo muito distante através do seu endereço de discórdia.
Ekli dosyayı görüntüle 48791TRADUÇÃO EM PORTUGUÊS: Meu amigo que não roubou o cartão de crédito de nossa mãe e comprou truques, normalmente há 90 dias para o beta expirar, mas o segundo é incerto.
[/ CITAÇÕES]

isto me ajudou bastante

2 fırt cekenin nesi El Chapo
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Ban kalkıyor ya kolay ya c diskinden d diskine kurarsın veya 50tlye bi tane harddisk alır ona kurarsın
anakart a ban atılıyor maalesef çünkü dediğini yapmaktansa ben c ye kurdum / d ye kurdum daha sonrasında kalkmadı ban yetmedi d diskinden 20 gb lık boş bir bölüm ayırıp e diski kurdum gene olmadı ban anakart üzerine atıldığı için anakartın değişmesi lazım

Üye
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba,çoğumuz kapalı betada oyundan cihaz banı ile yasaklandık ve ne zaman açılacağını merak ediyoruz ins burda cozum vardır merak ediyom wbenimki diz ustu
Post automatically merged:

anakart a ban atılıyor maalesef çünkü dediğini ve ne zaman açılacağını merak ediyoruz ins burda cozum vardır merak

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
belirsiz denilmiş belki kalkar.. ben ban yiyeli 30 gün oldu hesabım beta acc ama beta sonrası wallhack ve magic bullet hilesi kullandım ücretsiz hile olduğu için ilk gün ban yedim :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
belirsiz denilmiş belki kalkar.. ben ban yiyeli 30 gün oldu hesabım beta acc ama beta sonrası wallhack ve magic bullet hilesi kullandım ücretsiz hile olduğu için ilk gün ban yedim :D
Belirsiz diye bir şey yazmıyor betadakilere hwid banların 90 günlük süresi vardı bidahakine süresiz olacak dedi açıklamasında kesin yani

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
beta döneminde yiyenler 12 ağustosta banlarının açılacağı kesinleşti arıtk riot destek de cevap veriyor bu konuya

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
ben amd ayarları yuzunden oyun acılmıyor pc sıfırladım hesap banlı dıyor

Üye
6 HİZMET YILI
Windows 7 yaptım 1haftadır sorunsuz oynuyorum 10 du 7 kurdum C yi böldüm 20gb yer açtım oyunu oraya yükledim sebebini söylim Vanguard sistemi Windows 10a göre tasarlanmış bir sistem Windows 7 de %50 civarında etkisi Windows 10da %100 inanmayanlar olcak dediklerimi yapıp teşekkür edebilirler

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ins burda cozum vardır merak ediyom wbenimki diz ustu

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
valorantta hile çok tehlikeli direk donanım banı çok riskli

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Ben hile korumasına güvenen bir oyunun hwidden daha derin bir sistem kullanmasını ironik buluyorum :) Hile korumana güveniyorsan zulu gibi koyarsın korumanı hwid falan atmazsın zaten bakın zulanında private dışında şuan pek bir hilesi yok :) Bide battle eye ile korunuyor baya bilinen bir sistem. Herkes biliyor kapalı betasında bile hilelerin çıktığını haksız yere ban yiyenlerde haklı yere ban yiyenlerde bidaha oyuna giremiyor :) Rez alın yeri gelecek csgo valorantla dalga geçecek csgo'yu bitirmesi için böyle bir sistem koyması yanlış önemli olan oyunun oynanma verileri hile kullanılıp kullanılmaması oyunu bitirip bitirmediği anlamına gelmiyor

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Ben hile korumasına güvenen bir oyunun hwidden daha derin bir sistem kullanmasını ironik buluyorum :) Hile korumana güveniyorsan zulu gibi koyarsın korumanı hwid falan atmazsın zaten bakın zulanında private dışında şuan pek bir hilesi yok :) Bide battle eye ile korunuyor baya bilinen bir sistem. Herkes biliyor kapalı betasında bile hilelerin çıktığını haksız yere ban yiyenlerde haklı yere ban yiyenlerde bidaha oyuna giremiyor :) Rez alın yeri gelecek csgo valorantla dalga geçecek csgo'yu bitirmesi için böyle bir sistem koyması yanlış önemli olan oyunun oynanma verileri hile kullanılıp kullanılmaması oyunu bitirip bitirmediği anlamına gelmiyor
göz korkutuyorlar aslında anticheat geliştiricileri kapalı betada 90 gün ban süresi olduğunu söylerken riot 2. şans yok diyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...