anakart a ban atılıyor maalesef çünkü dediğini yapmaktansa ben c ye kurdum / d ye kurdum daha sonrasında kalkmadı ban yetmedi d diskinden 20 gb lık boş bir bölüm ayırıp e diski kurdum gene olmadı ban anakart üzerine atıldığı için anakartın değişmesi lazımBan kalkıyor ya kolay ya c diskinden d diskine kurarsın veya 50tlye bi tane harddisk alır ona kurarsın
Belirsiz diye bir şey yazmıyor betadakilere hwid banların 90 günlük süresi vardı bidahakine süresiz olacak dedi açıklamasında kesin yanibelirsiz denilmiş belki kalkar.. ben ban yiyeli 30 gün oldu hesabım beta acc ama beta sonrası wallhack ve magic bullet hilesi kullandım ücretsiz hile olduğu için ilk gün ban yedim![]()
Reis ciddi misin ben desteğe yazınca botlar cevap verdi özelden ss atar mısın rica etsem?beta döneminde yiyenler 12 ağustosta banlarının açılacağı kesinleşti arıtk riot destek de cevap veriyor bu konuya
evet ama bende yabancı bir forumda ssi görmüştüm bulamıyorum şuanReis ciddi misin ben desteğe yazınca botlar cevap verdi özelden ss atar mısın rica etsem?
göz korkutuyorlar aslında anticheat geliştiricileri kapalı betada 90 gün ban süresi olduğunu söylerken riot 2. şans yok diyorBen hile korumasına güvenen bir oyunun hwidden daha derin bir sistem kullanmasını ironik buluyorumHile korumana güveniyorsan zulu gibi koyarsın korumanı hwid falan atmazsın zaten bakın zulanında private dışında şuan pek bir hilesi yok
Bide battle eye ile korunuyor baya bilinen bir sistem. Herkes biliyor kapalı betasında bile hilelerin çıktığını haksız yere ban yiyenlerde haklı yere ban yiyenlerde bidaha oyuna giremiyor
Rez alın yeri gelecek csgo valorantla dalga geçecek csgo'yu bitirmesi için böyle bir sistem koyması yanlış önemli olan oyunun oynanma verileri hile kullanılıp kullanılmaması oyunu bitirip bitirmediği anlamına gelmiyor