Onaylı Üye
ticket açmayı dene pc de bulunan başka şey riot hile korumasına takılmıs filan olabilirArkadaşlar merhaba, Valorant'ta az önce ban yedim. Hile olmama rağmen perma olarak attılar, neden olabilir ve açılır mı? Yüksek miktarda para yatırdım, bilgisi olan var mı? Hayatım boyunca hile açmadım Valorant'ta ve banlandığım oyunun son beş dakikasını kayıt aldım kullanmadığıma dair. Yardımcı olur musunuz? Videosu da şu şekilde:
Bu video ban yediğim maç, video kanıtım var. Yardımcı olur musunuz?
haksız yere yediği dusunuyorsan riot destege başvurabilirsin ama pc de bulunan bazı programlar hile olarak vs algılanma ihtimali oluyor yaniticket açmayı dene pc de bulunan başka şey riot hile korumasına takılmıs filan olabilir
desteğe gitmelisin başka birşekilde hile acıldıgını duydum aama hiç görmedimArkadaşlar merhaba, Valorant'ta az önce ban yedim. Hile olmama rağmen perma olarak attılar, neden olabilir ve açılır mı? Yüksek miktarda para yatırdım, bilgisi olan var mı? Hayatım boyunca hile açmadım Valorant'ta ve banlandığım oyunun son beş dakikasını kayıt aldım kullanmadığıma dair. Yardımcı olur musunuz? Videosu da şu şekilde:
Bu video ban yediğim maç, video kanıtım var. Yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?