Aşık olduğum kişiyi aklımdan nasıl çıkarabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
tek çözüm zaman dostum. Sen bunları aklına getirdikte bilinç altın bu süreyi dahada uzatıcak.

Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
bir insana gereginden fazla zaman harcayınca beyin bunun yaralı oldugunu sanıyor ve daha fazla ona zaman harcayıp onu tanımlamak istiyor bunu bunu önleme için farklı bir hobi edin bu anime olabilir kitap okumak olabilir.Bunu ben demiyorum bir pisikoloji kitabında okuyup kendimce çevirdim

Ne kadar yaşadığımız değil nasıl yaşadığmız önemli
Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
inan ki hiç bir çözümü yok aşk farklı birşey farklı bir boyut gerçekten

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Moruk bi kere yüz yüze gelmeyeceksin aynı sınıftaysan unutmanın imkanı yok çünkü aynı şeyi ben yaşadım göz gördüğü zaman gönül dayanmaz yani kısacası işin zor allah kolaylık versin

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
En güzeli hayatına başkasıni alacaksin ve sevsende sevmesende çok eğlenmeye çalışacaksın

Sakin ol plana güven
Ultra Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
maalesef çok zor ama normal arkadasınmış gibi davranmaya çalış kendine zarar verme iyi forumlar.

Banlı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
başkasına aşık olarak
yada umursayamayarak fakat bu biraz zor olabilir

Onaylı Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
En basiti başka birine aşık olmak :D

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Çıkaramazsın bir kere pembe gözlüğü taktın asker :)

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
herşey gider anılar kalır kardeşim unutamazsın

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
dostluk kur arkadaşlarınla takıl çevrendeki kızları hayatından çıkar iyi bi yöntem

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
cidden seveceğin bir hobi edin. mesela ben keman çalıyorum. sadece aşık olduğun birini değil, herhangi bir sıkıntını atmana yardımcı olur. Gym'e de gidiyorum, bu da çok faydalı oluyor.

Üye
4 HİZMET YILI
Kanka hayatına işine gücüne bak hatırlamazsın bile unutulur gider.

Süper Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Evet, insan kendi kendine yetebilir ama sevgili konuları tamamen boş değil, insanın sohbet edip, arkadaşlarına anlatamayacağı şeyleri anlattığı, beraber gülüp beraber dertlendiği ve bazı yakınlıkları (bazen gereksinim olarakta geçebilir) karşıladığı için aslında olması gereken şeydir. Ama kafa dengi birisini bulmak çok zordur, eğer kıza cidden aşık olduysan ve onun da sana hisleri varsa açılmaya da çekiniyorsan ufak ufak yakınlıklar gösterebilirsin. "30 yaşında kimseyle evlenemezsek evlenek ehehe", "hadi 1 günlük sevgili olak ehehe" tarzı çocukça da olsa makarayla karışık söylendiğinde başarılı olabileceğin durumlara sokabilirsin.

Unutmak istiyorsan da kızdan bir süreliğine uzaklaşman gerekiyor, aynısını yaşadığım için biliyorum, belli bir süre uzak durduğunda artık soğumaya başlıyorsun, tamamen geçmeyecek ama artık durduk yere dertlenmeyeceksin de. O kız yerine farklı arkadaşlıklar edin, kız hakkında bilgi toplamayı bırak, sürekli karşılaşsan da soğuk şekilde davran. İçin acıyabilir ama kurtulmak istiyorsan uzak duracaksın.

Birisi sigara örneğini vermiş, sigarayı nasıl bırakırsın? Yerine bir şeyler koyarsın, şeker/nikotin bandı vs. Sigara içilen ortamlardan uzak durursun. Bu şekilde bırakırsın.

NOT: Şunu unutma, kız eğer senden en ufak bir hoşlanma fikri içindeyse, kızdan uzak durduğun ya da farklı arkadaşlarla/kızlarla takıldığın da "Neden beni tercih etmiyor?" sorusu içine girebilir ve sana yakınlık göstermeye çabalayabilir. Tabii ki her zaman tutmayabilir, umursamayabilir de. Tabii, iki türlü de bu yöntemde senin yararına olacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
hayat amacın başka bir şeye yönelsin kendini geliştirme adına bir çok şey yapabilirsin zamanla unutulur

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
hayatına başka birini alarak daha kolay oluyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...