Çok zayıf birisi nasıl kilo alabilir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
aga ben günde 3 öğün yemeye basladım sonra her öğün ardından mixere yulaf cici bebe süt bal muz pekmek fıstık ezmesi koyuyorum 1 haftada 4 kilo aldım manyak bişi

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
bazı insanların kilo alamama sorunu var bence iyi aratırman lazım sende oyleysen

Üye
3 HİZMET YILI
Takviyesiz çok zor bunu prof biriyle konuşman daha sağlıklı olur salon hocaları veyahut diyetisyen (daha uzun yollu oluyor diyetisyen) takviye önerim uygun ölçüde!

Banlı Üye
Sosyal
2 HİZMET YILI
bol bol yemek yemesi gerekiyor alması için kola 5 bardak, hamburger7 tane, pizza 3 tane, bunlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Faydalı bir konu. Düzenli karbonhidrat alımı artımı çok fayda sağlar. Kilo başı 4-5gram karbonhidrat

Onaylı Üye
Ödüller
2
2 HİZMET YILI
Güzel bir Program fakat zaten kilo almak isteyen birisi 3 ögününü 6 ögüne cikartirsla illa kilo alir Kilo almanin tek yolu FAZLA YEMEK

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yaklaşık 3-4 yıldır bu fitnnes camisaının içindeyim, kilo alamıyorum diyenleri zerre anlamıyorum bende zayıftım yedim aldım. Yedim aldım derken metabolizman hızlı olsa bile örnek veriyorum metabolizman çok hızlı günde 2500 kalori yakıyo ki nerdeyse imkansız. O zaman günde 3k 3.5k kalori yemen lazım, böyle söyleyince çok geliyor belki ama bahsettiğim şey çok yemek değil kalorili şeyler yemek. Eğer sadece şeker yağlı şeyler yersen obez olursun glikoz bağımlısı olursun onun yerine kilonun 2x karb 1.75x protein 0.50 x te yağ al günde ortalama onun dışında bunları tamamladıysan çikolata fıstık ezmesi aburcubur falanla halledersin

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
bende bu durumdan kurtulmuş birisi olarak söylüyorum eğer vücut tipiniz ektomorf ise yağlanmayacağınızı biliyorsanız cicibebe ve süt yemeye calısın her gun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Daha çok akşamları ve hamur ağırlıklı vücudun sindirimi zor daha çok kiloya sebebp olacak şeyler daha mantıklı
Post automatically merged:

Abue cubur seviliyorsa noodle tğketmek sürekli olarak kilo alımına neden olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...