Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
aga ben günde 3 öğün yemeye basladım sonra her öğün ardından mixere yulaf cici bebe süt bal muz pekmek fıstık ezmesi koyuyorum 1 haftada 4 kilo aldım manyak bişi
Takviyesiz çok zor bunu prof biriyle konuşman daha sağlıklı olur salon hocaları veyahut diyetisyen (daha uzun yollu oluyor diyetisyen) takviye önerim uygun ölçüde!
Yaklaşık 3-4 yıldır bu fitnnes camisaının içindeyim, kilo alamıyorum diyenleri zerre anlamıyorum bende zayıftım yedim aldım. Yedim aldım derken metabolizman hızlı olsa bile örnek veriyorum metabolizman çok hızlı günde 2500 kalori yakıyo ki nerdeyse imkansız. O zaman günde 3k 3.5k kalori yemen lazım, böyle söyleyince çok geliyor belki ama bahsettiğim şey çok yemek değil kalorili şeyler yemek. Eğer sadece şeker yağlı şeyler yersen obez olursun glikoz bağımlısı olursun onun yerine kilonun 2x karb 1.75x protein 0.50 x te yağ al günde ortalama onun dışında bunları tamamladıysan çikolata fıstık ezmesi aburcubur falanla halledersin
bende bu durumdan kurtulmuş birisi olarak söylüyorum eğer vücut tipiniz ektomorf ise yağlanmayacağınızı biliyorsanız cicibebe ve süt yemeye calısın her gun