Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Benim arkadaşlarla oturuyorduk en sevdiğim kız yukardan bana bakıyordu ben onu gorucem diye geri geri giderken yere düşmüştüm yüzüm kıpkırmızı olmuştu ne
Bundan 3 yıl önce mastürbasyon yaptıktan sonra silecek peçete yoktu bende Mavi bir kazağım vardı malum ona sildim. Onu da aldım yatağın altında koydum. 2 hafta sonra annem temizlik yaparken buldu...
Bu ne diye soruyor bir de dedim anne tebeşire değdi kazağım diye falan ama yemedi. 1 ay annemle yüz yüze gelemedim.
Bir güb kalabalık bir otobüste otururken yanımdaki kadını bir arkadaşıma benzetim ........ naber ya dedim ve kadın öyle bir baktı ki yüzüme özür diledim ve utancımdan 3 durak önceden indim
denize gitmiştik bi geceliğine otelde kalacaktık otelin katları birebir aynoydı bende başka katta bizim oda sanıp kapıyı tıklatmıştım içeride adam ve ailesi vardı yatıyorlardı baya utanmıştım