Kız arkadaşımı sıkmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Kendini biraz sıkıp kıskaclığınla başa çıkman lazım kızı rahat bırak fazla darlamamaya çalış

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Neden, olamaz mı? Her erkek ve kız sevgili olmak zorunda değil.

Hadi gel, bu konuyu tartışalım. Şimdi bak, örnek veriyorum. Sen kız arkadaşınla samimisin, arkadaşsın. Sevgilin var, kız sevgilisinden ayrıldı. Yanında durmak zorunda hissettin, kızla vakit geçiriyorsun. Birden aklına başka biçimsel şeyler geliyor, gelmiyor dersen yalan söylersin :D Kız sana açık kapı bırakıyor, sen o kapıdan girdikten sonra erkek ve kızın arkadaş olamayacağını anlayabiliyorsun. Onlarca kez başıma geldi. Kimse kimseyi kandırmasın. Kız erkek arkadaş olamaz. O işin altından illaki çıkar vardır. Kızlar kendisi diyor, bu bizim yalanımız diye. Aşkım o çocuk kardeşim gibi yahğ. Aynen aşkım, altında ne işin var kardeşinin? Ah ah my little my friend. Ya çok masumsun ya da çok geniş düşüncelere sahipsin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bro sıkma kız senden soğuyor çok kötü oluyor ya sessiz sessiz senin ağzına ediyor ya da direkt gidiyor hiç yapma kız milleti kin de tutuyor biraz aylarca sürünüyorsun denendi onayladı 😅

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Hadi gel, bu konuyu tartışalım.

Tabii ki tartışalım.

İlişkiler menfaat üzerine yürür, yürümez diyen varsa da inkâr ediyordur. En basitinden, bir kız senin bir yeteneğinden, tipinden ya da ne bileyim herhangi bir şeyinden hoşlanır ve onun için yanında durur. Erkekler için de durum bu şekilde, kızın güzelliğinden ya da herhangi bir şeyinden hoşlanır. İlişki başlar. Aynı şey arkadaşlık ilişkileri için de geçerli, herkesin bir menfaati oluyor ki birilerinin yanında duruyor. Birbirimizi kandırmanın pek bir mantığı da yok. İnsanız, insan çıkar uğruna birilerinin yanında durur.

Geniş düşüncelere sahip olarak mı değerlendirirsin, nasıl değerlendireceğini bilemiyorum. Açıkçası çok da umurumda değil. Ben sadece kısıtlamayı doğru bulmuyorum ki sen kendini o kızın yerine koy. Bu zihniyet sadece orta doğu ülkelerinde olsa gerek. Şunu da hatırlatayım ki kadınlar sizin malınız değil. 2022 Türkiye'sindeyiz ve kadın şunu yapamaz, bunu yapamaz düşüncesinden de çıkın artık. Burası Suudi Arabistan değil, Türkiye. Suudi Arabistan da bir zamanlar kadınlar araba sürebilir mi tartışması sürerken Mustafa Kemal Atatürk 90 sene önce göklerde bir kadına uçak uçurdu. İlk kadın pilotumuz da Sabiha Gökçen, hatırlatmama gerek olduğunu düşünmüyorum.

Kısacası buradan bir sonuç çıkaracak olursak kimse kimsenin malı değildir ve ilişkiler de menfaat üzerine yürüyor. Bunun aksini kimse iddia edemez ve sırf birinin sevgilisi var diye de farklı kızla ya da erkekle konuşamaz gibi bir şeyin olduğunu da düşünmüyorum. Bir erkeğin uzun süreli kız arkadaşı, bir kızın da uzun süreli erkek arkadaşı olabilir. Bunun kadar doğal bir şey yok, konu sahibi arkadaş diyor ki kızın 4 senelik arkadaşıymış diyor. Konu sahibi arkadaş yokken bu çocuk varmış, ee tekte bu çocuğu mu silsin? Ne yapsın? Kısıtlayarak bir yere varamazsınız.

Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Tabii ki tartışalım.

İlişkiler menfaat üzerine yürür, yürümez diyen varsa da inkâr ediyordur. En basitinden, bir kız senin bir yeteneğinden, tipinden ya da ne bileyim herhangi bir şeyinden hoşlanır ve onun için yanında durur. Erkekler için de durum bu şekilde, kızın güzelliğinden ya da herhangi bir şeyinden hoşlanır. İlişki başlar. Aynı şey arkadaşlık ilişkileri için de geçerli, herkesin bir menfaati oluyor ki birilerinin yanında duruyor. Birbirimizi kandırmanın pek bir mantığı da yok. İnsanız, insan çıkar uğruna birilerinin yanında durur.

Geniş düşüncelere sahip olarak mı değerlendirirsin, nasıl değerlendireceğini bilemiyorum. Açıkçası çok da umurumda değil. Ben sadece kısıtlamayı doğru bulmuyorum ki sen kendini o kızın yerine koy. Bu zihniyet sadece orta doğu ülkelerinde olsa gerek. Şunu da hatırlatayım ki kadınlar sizin malınız değil. 2022 Türkiye'sindeyiz ve kadın şunu yapamaz, bunu yapamaz düşüncesinden de çıkın artık. Burası Suudi Arabistan değil, Türkiye. Suudi Arabistan da bir zamanlar kadınlar araba sürebilir mi tartışması sürerken Mustafa Kemal Atatürk 90 sene önce göklerde bir kadına uçak uçurdu. İlk kadın pilotumuz da Sabiha Gökçen, hatırlatmama gerek olduğunu düşünmüyorum.

Kısacası buradan bir sonuç çıkaracak olursak kimse kimsenin malı değildir ve ilişkiler de menfaat üzerine yürüyor. Bunun aksini kimse iddia edemez ve sırf birinin sevgilisi var diye de farklı kızla ya da erkekle konuşamaz gibi bir şeyin olduğunu da düşünmüyorum. Bir erkeğin uzun süreli kız arkadaşı, bir kızın da uzun süreli erkek arkadaşı olabilir. Bunun kadar doğal bir şey yok, konu sahibi arkadaş diyor ki kızın 4 senelik arkadaşıymış diyor. Konu sahibi arkadaş yokken bu çocuk varmış, ee tekte bu çocuğu mu silsin? Ne yapsın? Kısıtlayarak bir yere varamazsınız.

Oho Pekala , Ozaman Evli Kadınlar Kocalarını Aldatsın? İstisnalar Hariç, Türkiyedeki Kadın Cinayetlerinin Çoğu Neyden Oluyor Hiç Farkındamısın? Kadın Aldatıyor. Kocanın Gözü Dönüyor Çifte Kombo Yapıyor. Senin Başına Gelse Sen Ne Yapardın ? Boşanayım Dersen Sana Çok Farklı Bir Gözle Bakma Taraftarıyım. Kimsenin Kimseye Engel Olduğu Falan Yok. Ama Bizler Kör Ve Sağırda Değiliz. Bizzat Yaşadığım Onlarca Durum Var? Ve Bazıları Yıllardır Görüştüğüm İnsanlardı? Tek Günde 1 Hamle Her Taşı Yıkabilir.

Böylesine Bir Ülkede Böylesine Batılaşma Özentisi Sahibi Olmamalısın. Kısıtlamalardan Bahsediyorsun, Bahsi Geçen Kısıtlamanın Şuanda Neredeyse Çoğu Ailede Yok .
Ablamın Dahi Etek Bir Tarafında Bitiyor. Çok Rahatsız Edici Değilmi? 10 Yıl Önce Hayat Kadınlarının Giydiği Kıyafetleri Bugün Ülkemizde Moda Yapan Hem Fikirli Düşüncelerine Selam Olsun.

Kimse Kimsenin Malı Değil. Ama Seviyorsan Aşırı Sahip Çıkıcı Ve Yönlendirmelisin. Ki Zaten Kız Her Seferinde Bunu Yapıyorsun Diyecek. Kimse Kimseye Karışamaz Diyorsunda Eminimki Dışarıda Mükemmel Güzellikteki Mükemmel Dekolteli Giyinmiş Birini Görünce İlgini Çekiyor Değilmi? :D Bir Erkeksen Çekmemesi İmkansız . Olay Tamamen Bundan İbaret Koruyucu Olmamızın Nedeni Budur.

Vesselam.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Kardeş beni herkesle karıştırmazsan sevinirim, genelleme yapman doğru değil. Ülkede hukuk var, adalet var. Ben kendi adaletimi sağlayacak olursam da hukuk devleti olmamızın ne anlamı kalıyor? Herkes cebine bir silah alsın, kendi adaletini sağlasın o zaman. Bu nasıl düşünce şeklidir? Kaldı ki olayı aldatma kısmına falan çekmişsin de bu mantığa göre de kızlar sadece kızlarla, erkekler de sadece erkeklerle konuşsun o zaman. Gerçekten çok ilginç düşünüyorsunuz da Türkiye'de yaşıyoruz. Çok da bir şey diyemiyorum. Olayın batılaşmayla alakası da yok. Milletin ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor. Yoldan geçen kızlara da bakıyorsan o da senin sorunun, tek diyeceğim Karma yerini bulur.

Kendini terbiye edemeyip sokaktan geçen kızlara bakıyorsan da sokağa çıkmanı tehlikeli görüyorum. Potansiyel sapıklar yetişiyor böyle. Tavsiyem sokağa çıkmaman yönünde olur ya da kendini terbiye et. Senin de annen, ablan var. Ablan olmasa bile annen var. Senin annene uygunsuz gözle baksalar ne düşünürsün? Kendine yapılınca hoşlanmadığın davranışı da bir başkasının kızına, bacısına yapma ya. Ayıp denilen bir şey var. Şunu da söyleyeyim, sen kız erkek ilişkini yürütemiyorsun diye herkes yürütemeyecek diye bir şey de yok. Dünya sadece senin etrafında dönmüyor. Bir olayı genelleme yapmaktan ziyade kapsamlı düşün her zaman için.

Son düzenleme:
Üye
3 HİZMET YILI
cok zorlama ama yinede onunla ilgiliendigini goster bro

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
kısıtla tabi kız arkadaşına güven ayrı başka insana güven ayrı ne malum onların sapık olmadıgı

Süper Üye
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Kıskanılmak dünyadaki en güzel hislerden birisidir dostum, çünkü bir insan seni kıskanıyorsa değer veriyordur. Kıskançlık sevginin en ilkel hallerinden biri. Kıskandığını bilsin bu güzel. Fakat kısıtlamayı denersen işler ters tepebilir. Kıskanmak kısıtlamakla aynı şey değildir. Eğer birini seviyorsan ve onunda seni sevdiğini düşünüyorsan serbest bırakmalısın. Eğer sevgine değerse sıkıntı olmayacak senin rahatsız olabileceğini düşünüp o ortam kişi yada olaydan uzak duracaktır. Bu karşılıklı saygıdır.

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
real kız arkadaşı kısmına takıldım

Uzman Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
ben 1 aydır kafa dinliyorum 3 kızla flört ediyorum sadece canım isterse yazıyorum ve inanın bana kötü diyebilirsiniz ama zamanında çok çektim şuan işin zevk alma kısmındayım

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sıkmaya gelmiyorlar. soğuyorlar. dikkatli ol

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Kanka tavsiye gibi olacaksa karşı taraftaki çocuğu ve kızı tanıyorsan aynı ortamda bulunduysan ve iyilerse çok kasmamalısın hani bir yerde kız sana 4 yıllık arkadaşım diye söylüyorsa da ona güvenmelisin.. güven herşeydir.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Herkes ne kasmış. 30 35'e kadar çoğu ilişkin bitecek, başlayacak, bitecek, başlayacak. Sal gitsin, oluruna zevk ver. Zevk al, tadını çıkar. Tadını çıkart.

non skeet user
Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çok fazla sıkma bence

Griffin Premium
Ödüller
13
Sosyal
7 HİZMET YILI
çok sıkma kızı

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hiç gerek yok kankam güven en önemli şey
Bir ilişkide en önemli şeylerden birisi güven dostum, eğer bi insanı seviyor ve değer veriyorsan güveneceksin. Ha şöyle bir durum var kıskanıyorsun normal olarak darlamadan düzgün bir şekilde dile getirebilirsin bunu. Hissettiklerini aktararak ama asla şunu yap bunu yapma gibisinden bir şey söylemeyerek. Sen bu durum içerisinde neler hissettiğini söyle yapacak bir şey var mı yok mu buna kız karar versin, ona karar verdirmeye çalışma.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Herkes ne kasmış. 30 35'e kadar çoğu ilişkin bitecek, başlayacak, bitecek, başlayacak. Sal gitsin, oluruna zevk ver. Zevk al, tadını çıkar. Tadını çıkart.

Daha önce ağaç yaşken eğilir diye bir şey duydunuz mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...