- Yasaklandı
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Kardeş beni herkesle karıştırmazsan sevinirim, genelleme yapman doğru değil. Ülkede hukuk var, adalet var. Ben kendi adaletimi sağlayacak olursam da hukuk devleti olmamızın ne anlamı kalıyor? Herkes cebine bir silah alsın, kendi adaletini sağlasın o zaman. Bu nasıl düşünce şeklidir? Kaldı ki olayı aldatma kısmına falan çekmişsin de bu mantığa göre de kızlar sadece kızlarla, erkekler de sadece erkeklerle konuşsun o zaman. Gerçekten çok ilginç düşünüyorsunuz da Türkiye'de yaşıyoruz. Çok da bir şey diyemiyorum. Olayın batılaşmayla alakası da yok. Milletin ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor. Yoldan geçen kızlara da bakıyorsan o da senin sorunun, tek diyeceğim Karma yerini bulur.
Kendini terbiye edemeyip sokaktan geçen kızlara bakıyorsan da sokağa çıkmanı tehlikeli görüyorum. Potansiyel sapıklar yetişiyor böyle. Tavsiyem sokağa çıkmaman yönünde olur ya da kendini terbiye et. Senin de annen, ablan var. Ablan olmasa bile annen var. Senin annene uygunsuz gözle baksalar ne düşünürsün? Kendine yapılınca hoşlanmadığın davranışı da bir başkasının kızına, bacısına yapma ya. Ayıp denilen bir şey var. Şunu da söyleyeyim, sen kız erkek ilişkini yürütemiyorsun diye herkes yürütemeyecek diye bir şey de yok. Dünya sadece senin etrafında dönmüyor. Bir olayı genelleme yapmaktan ziyade kapsamlı düşün her zaman için.
Tamam Ozaman Modernlik Çatısı Altında Kim Kime Dum Duma? Millet Namus İçin Birbirini Öldürüyor. Sokaktaki Kızlara Bakmalık Birşey Söylemedim, Şuan O Şekilde Lanse Etmen Çok Yanlış. Ayrıca Konuyu Aldatmaya Falan Çekmedim Olası İnsan Hayatına Hoşgeldin. Türkiyede Hukuk Var İyi Eywallah Ancak Kendine Bunu Yedirebiliyorsan Çok Farklı Bir Bakış Açımı Kazandın. Potansiyel Sapıklar Yetişiyor Böyle Diyorsun, Sokakta Gördüğün Güzel Bir Kız İçin Arkadaşına "Of Kanka Çok Güzel Kız " Demiyorsun Yani? Ve Bu Uygunsuz Bir Göz Bakış Açısımı? Kız Güzel Olduğu İçin Arkadaşına Bunu Söyledin Ve Gayet Doğal? Terbiyem Gayet Zirvesinde.. Hepimiz Bu Yollardan Geçtik. Annem, Ablam Olarak Konuya Girmişsin Birde. Aileyi Katıp İnsanların Düşüncelerini Değiştirip Onları Modernlik Adı Altında Çok Sapmalara İtiyorsunuz. Batılaşma İle Alakası Yok Diyorsun Milletin Ne Yaptığı İlgilendirmiyor Diyorsun Onları Savunuyorsun Bence Biraz Eline Kahveni Al Gökyüzüne Bak Ve Düşün. Hala Kız Arkadaşlarım Varmı ? Var. Hala Arkadaşmıyız? Evet Hala Arkadaşız. Ama En Ufak Bir Açık Ara Kapıda Bunun Dağılabileceğini Düşünme Yetimde Mevcut. Kastım Bu. Herşeyi Başkalarının Söylememesi Gerek İnsan Neyin Ne Olduğunu Nasıl İlerlemesi Gerektiğini Akıl Edebilmeli.
Moderatörün son düzenlenenleri: