Kız arkadaşımı sıkmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mondoro Rokoko
Banlı Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Kardeş beni herkesle karıştırmazsan sevinirim, genelleme yapman doğru değil. Ülkede hukuk var, adalet var. Ben kendi adaletimi sağlayacak olursam da hukuk devleti olmamızın ne anlamı kalıyor? Herkes cebine bir silah alsın, kendi adaletini sağlasın o zaman. Bu nasıl düşünce şeklidir? Kaldı ki olayı aldatma kısmına falan çekmişsin de bu mantığa göre de kızlar sadece kızlarla, erkekler de sadece erkeklerle konuşsun o zaman. Gerçekten çok ilginç düşünüyorsunuz da Türkiye'de yaşıyoruz. Çok da bir şey diyemiyorum. Olayın batılaşmayla alakası da yok. Milletin ne yaptığı da beni ilgilendirmiyor. Yoldan geçen kızlara da bakıyorsan o da senin sorunun, tek diyeceğim Karma yerini bulur.

Kendini terbiye edemeyip sokaktan geçen kızlara bakıyorsan da sokağa çıkmanı tehlikeli görüyorum. Potansiyel sapıklar yetişiyor böyle. Tavsiyem sokağa çıkmaman yönünde olur ya da kendini terbiye et. Senin de annen, ablan var. Ablan olmasa bile annen var. Senin annene uygunsuz gözle baksalar ne düşünürsün? Kendine yapılınca hoşlanmadığın davranışı da bir başkasının kızına, bacısına yapma ya. Ayıp denilen bir şey var. Şunu da söyleyeyim, sen kız erkek ilişkini yürütemiyorsun diye herkes yürütemeyecek diye bir şey de yok. Dünya sadece senin etrafında dönmüyor. Bir olayı genelleme yapmaktan ziyade kapsamlı düşün her zaman için.

Tamam Ozaman Modernlik Çatısı Altında Kim Kime Dum Duma? Millet Namus İçin Birbirini Öldürüyor. Sokaktaki Kızlara Bakmalık Birşey Söylemedim, Şuan O Şekilde Lanse Etmen Çok Yanlış. Ayrıca Konuyu Aldatmaya Falan Çekmedim Olası İnsan Hayatına Hoşgeldin. Türkiyede Hukuk Var İyi Eywallah Ancak Kendine Bunu Yedirebiliyorsan Çok Farklı Bir Bakış Açımı Kazandın. Potansiyel Sapıklar Yetişiyor Böyle Diyorsun, Sokakta Gördüğün Güzel Bir Kız İçin Arkadaşına "Of Kanka Çok Güzel Kız " Demiyorsun Yani? Ve Bu Uygunsuz Bir Göz Bakış Açısımı? Kız Güzel Olduğu İçin Arkadaşına Bunu Söyledin Ve Gayet Doğal? Terbiyem Gayet Zirvesinde.. Hepimiz Bu Yollardan Geçtik. Annem, Ablam Olarak Konuya Girmişsin Birde. Aileyi Katıp İnsanların Düşüncelerini Değiştirip Onları Modernlik Adı Altında Çok Sapmalara İtiyorsunuz. Batılaşma İle Alakası Yok Diyorsun Milletin Ne Yaptığı İlgilendirmiyor Diyorsun Onları Savunuyorsun Bence Biraz Eline Kahveni Al Gökyüzüne Bak Ve Düşün. Hala Kız Arkadaşlarım Varmı ? Var. Hala Arkadaşmıyız? Evet Hala Arkadaşız. Ama En Ufak Bir Açık Ara Kapıda Bunun Dağılabileceğini Düşünme Yetimde Mevcut. Kastım Bu. Herşeyi Başkalarının Söylememesi Gerek İnsan Neyin Ne Olduğunu Nasıl İlerlemesi Gerektiğini Akıl Edebilmeli.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Demiyorum kardeşim, işte beni herkesle karıştırma diye de boşuna demiyorum. O namus için birbirini öldürme olayını da gelişmemiş Orta Doğu ülkelerinde görürsün. Madem batı özentisi, batılılaşma falan diyorsun eyvallah da senin o kötülediğin batının adalet, hukuk, eğitim sistemi ve insan zihniyeti gibi unsurlar kat kat daha gelişmiş durumda ki Norveç'e gelen mültecilere kadın istemezse sevişemezsiniz gibi dersler veriliyordu. Bunlar sence de normal mi? Bir düşün bakalım, öyle karar ver.

Bu gönderiye de bir bak derim, orada sorun çıkaran gene bizim insanımız ki 2022 Türkiye'sinde hâlâ tartıştığımız konular da bunlar. Denecek çok bir şey yok.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Demiyorum kardeşim, işte beni herkesle karıştırma diye de boşuna demiyorum. O namus için birbirini öldürme olayını da gelişmemiş Orta Doğu ülkelerinde görürsün. Madem batı özentisi, batılılaşma falan diyorsun eyvallah da senin o kötülediğin batının adalet, hukuk, eğitim sistemi ve insan zihniyeti gibi unsurlar kat kat daha gelişmiş durumda ki Norveç'e gelen mültecilere kadın istemezse sevişemezsiniz gibi dersler veriliyordu. Bunlar sence de normal mi? Bir düşün bakalım, öyle karar ver.

Bu gönderiye de bir bak derim, orada sorun çıkaran gene bizim insanımız ki 2022 Türkiye'sinde hâlâ tartıştığımız konular da bunlar. Denecek çok bir şey yok.

Ya oğlum? :D O ne ya?

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İşte diyorum, gene sorun çıkaran biziz. Batıda da biziz. Arkadaş diyor ya, batı zihniyeti falan diye de her şey ortada.

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Ne çok sık ne çok rahat bırak bence fazla sıkıyada gelemiyorlar fazla rahatlıktada bozulabiliyor aranızdaki ilişki

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
1 haftalık tanıştığım kız arkadaş whatsapp üzerinden konuşurken gayet iyi hoş fakat yüz yüze konuşamıyoruz staj dayız zaten belediye de bugün belediyede konuşmak istemediğni söyledi tamam dedim bende 2 erkek arkaşı var 2 3 senelikmiş yakınlar şöyle yani birlikte gezerler falan takılırlar bende çok üstüne gittim daha kıskanmasam çok daha üstüne daha çok gitmesemmi napsam bilmiyorum kıza sordum konuşalım diye konuşalım dedi 5 dk sonra belediyede konuşmasak olur mu dedi tuaf şeyler benim anlamadığım biz hiç yüz yüze konuşcamız mı onu anlamıyorum ben bana yardımcı olabilcek birileri varsa teşekkür ederim şimdiden çünkü elim kolum bağlı kaldı napcağım hakkında hiçbir bilgim yok bu da beni çok fazlasıyla geriyo kızı salayımmı rahat mı takılsın giyimine falan karışmasammı gerçekten çok kararsızım her konuda yeni tanışmamıza rağmen değer veriyorum en küçük hareketinde üzülüyorum fakat napmalıyım yardım.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk geçmiş olsun yol yakınken vazgeç. Anladığım kadarıyla çok fazla değer vermişsin ve verdiğin değeri görmek istiyorsun ama bu genelde asla olmuyor

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
knk geçmiş olsun yol yakınken vazgeç. Anladığım kadarıyla çok fazla değer vermişsin ve verdiğin değeri görmek istiyorsun ama bu genelde asla olmuyor
Evet verdim fakat 5 6 günlük kız çok saçma bende değer vermicem artık belki bu sefer kendisi bişeyler yapmaya kalkışır

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
@borawexy01 kıza neden konuşmak istemediğini sordun mu?

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Uzaktan bakınca sorunun ne olduğunu bilemeyiz maalesef, sorması lazım.

İşin garip yanı asla mantıklı bir cevap vereceğini düşünmüyorum çünkü kadınlar beklenmedik bir soru aldıklarında ya da işlerine gelmeyen bir soru aldığında ya saçmalar yada bir anda sana sarılır, öper.

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
İşin garip yanı asla mantıklı bir cevap vereceğini düşünmüyorum çünkü kadınlar beklenmedik bir soru aldıklarında ya da işlerine gelmeyen bir soru aldığında ya saçmalar yada bir anda sana sarılır, öper.

Her insan farklıdır, her insanı aynı kefeye koymamak gerek de işte kızın davranışlarına göre bir tahminde bulunacağız ki sallamasyon tahminler de değil. Bizler de o yollardan geçtik.

Uzman Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Evet verdim fakat 5 6 günlük kız çok saçma bende değer vermicem artık belki bu sefer kendisi bişeyler yapmaya kalkışır

reis bir kıza çok fazla ilgi gösterirsen bir süre sonra seni umursamamaya başlıyor deneyimledim çünkü o yüzden fazla ilgi vermemeye çalış birazda o sana değer versin

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...