bro bıdaa konuşamazlar öyle yaparsa kız onemsemıyorsa
evet orada haklısın ama bir kıza fazla ilgi verince neden ise seni takmamaya başlıyor bir süre sonra
Moderatörün son düzenlenenleri:
bro bıdaa konuşamazlar öyle yaparsa kız onemsemıyorsa
evet orada haklısın ama bir kıza fazla ilgi verince neden ise seni takmamaya başlıyor bir süre sonra
bence salması lazım kızı ya
@borawexy01 kıza neden konuşmak istemediğini sordun mu?
Evet, belediye içerisindekilerin dikkatini çekmişiz ve bana akşam yazacağını söyledi. Gerçekten çok tuhaf.
Bu kız bence seni bırakacak dostum![]()
Gene de konu sahibi arkadaşın dönüşünü bekleyelim. Belki yanılıyor olabiliriz de %99 bu kız bırakacak.
aga beeeMaalesef yazdım konuştuk kalbin çok temiz vesaire gibi konuşmalar geçti fakat soğuduğunu belirrtti bende tamam zorlamanın pek anlamı yok dedim dikkat et kendine dedi görüşürüz dedi bende öyle dedim konuşma bitti fakat aklımdaki soru şu haftanın 3 günü yüzünü görüyorum stajda nasıl silip atıcam?
Kardeşim buluşmalara onunla gitmelisin ve oğlanın tavırlarını izlemelisin. Çekiniyorsa senden doğal davranmıyorsa sıkıntı vardır
Maalesef, yazdım. Konuştuk, kalbin çok temiz vesaire gibi konuşmalar geçti fakat soğuduğunu belirtti. Ben de tamam zorlamanın pek anlamı yok dedim, dikkat et kendine dedi. Görüşürüz dedi, ben de öyle dedim. Konuşma bitti fakat aklımdaki soru şu, haftanın 3 günü yüzünü görüyorum stajda. Nasıl silip atacağım?
Baskılarından sıkılmıştır muhtemelen. Yapacak bir şey yok, akışına bırakmak lazım. Zamanla olacak.
Aynen ya. Kız değişik ya bence bahane üretti ama neyse sağlık olsun, ben elimden geleni yaptım. Bir Allah, bir ben bilirim. Gram art niyetim yoktu, tek isteğim kıza değer verdiğimden dolayı çevredeki erkekleri biliyorsun. Bakış açılarını özellikle kötü şeyler olmasın diye yaptım ama sıkıldığını söyledi. Aman ne diyeyim?
Yaşlar kaç, bilemiyorum da kimse baskıya gelmek istemez. Sonraki ilişkilerinde baskılamazsın artık kızı, yapma da bence. Kendini o kızın yerine koy ve sen bu kadar baskıya gelebilir misin? Bu şekilde düşün derim.