Kız arkadaşımı sıkmalı mıyım?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Gene de konu sahibi arkadaşın dönüşünü bekleyelim. Belki yanılıyor olabiliriz de %99 bu kız bırakacak.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kesinlikle rahat bırak sıksan ne değişecek bırak kendini göstersin ne kadar erken tanırsan o kadar az zarar görüsün unutma

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Her şey dozunda güzeldir dostum ayarı kaçırmamak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
nextleyeceksin zaman kaybetmeye değmez umursamıyorsa sen iki katı umursama dünyada kaç milyar insan var takmayın

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Gene de konu sahibi arkadaşın dönüşünü bekleyelim. Belki yanılıyor olabiliriz de %99 bu kız bırakacak.

Maalesef, yazdım. Konuştuk, kalbin çok temiz vesaire gibi konuşmalar geçti fakat soğuduğunu belirtti. Ben de tamam zorlamanın pek anlamı yok dedim, dikkat et kendine dedi. Görüşürüz dedi, ben de öyle dedim. Konuşma bitti fakat aklımdaki soru şu, haftanın 3 günü yüzünü görüyorum stajda. Nasıl silip atacağım?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
knk sıkma kızı rahat bırak tavsiyeler ver kendini ona iyice ısıt mesela attım kızın istedigi ustu giymesini istemiyosun kıza soyluyosun kız bunu tersler (mesela) ornek olarak dedim))

Maalesef yazdım konuştuk kalbin çok temiz vesaire gibi konuşmalar geçti fakat soğuduğunu belirrtti bende tamam zorlamanın pek anlamı yok dedim dikkat et kendine dedi görüşürüz dedi bende öyle dedim konuşma bitti fakat aklımdaki soru şu haftanın 3 günü yüzünü görüyorum stajda nasıl silip atıcam?
aga beee

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Kardeşim buluşmalara onunla gitmelisin ve oğlanın tavırlarını izlemelisin. Çekiniyorsa senden doğal davranmıyorsa sıkıntı vardır

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Kardeşim buluşmalara onunla gitmelisin ve oğlanın tavırlarını izlemelisin. Çekiniyorsa senden doğal davranmıyorsa sıkıntı vardır

Bitti kanka ya Dikkat et dikkat et görüşürüz görüşürüz bitti bu kadarmış anlamsız işler yeminle

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Maalesef, yazdım. Konuştuk, kalbin çok temiz vesaire gibi konuşmalar geçti fakat soğuduğunu belirtti. Ben de tamam zorlamanın pek anlamı yok dedim, dikkat et kendine dedi. Görüşürüz dedi, ben de öyle dedim. Konuşma bitti fakat aklımdaki soru şu, haftanın 3 günü yüzünü görüyorum stajda. Nasıl silip atacağım?

Baskılarından sıkılmıştır muhtemelen. Yapacak bir şey yok, akışına bırakmak lazım. Zamanla olacak.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
çok fazla kıskançllk iyi değil.. ki o senin kız arkadaşın .. kölen değil

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Baskılarından sıkılmıştır muhtemelen. Yapacak bir şey yok, akışına bırakmak lazım. Zamanla olacak.

Aynen ya. Kız değişik ya bence bahane üretti ama neyse sağlık olsun, ben elimden geleni yaptım. Bir Allah, bir ben bilirim. Gram art niyetim yoktu, tek isteğim kıza değer verdiğimden dolayı çevredeki erkekleri biliyorsun. Bakış açılarını özellikle kötü şeyler olmasın diye yaptım ama sıkıldığını söyledi. Aman ne diyeyim?

Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Aynen ya. Kız değişik ya bence bahane üretti ama neyse sağlık olsun, ben elimden geleni yaptım. Bir Allah, bir ben bilirim. Gram art niyetim yoktu, tek isteğim kıza değer verdiğimden dolayı çevredeki erkekleri biliyorsun. Bakış açılarını özellikle kötü şeyler olmasın diye yaptım ama sıkıldığını söyledi. Aman ne diyeyim?

Yaşlar kaç, bilemiyorum da kimse baskıya gelmek istemez. Sonraki ilişkilerinde baskılamazsın artık kızı, yapma da bence. Kendini o kızın yerine koy ve sen bu kadar baskıya gelebilir misin? Bu şekilde düşün derim.

Uzman Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Yaşlar kaç, bilemiyorum da kimse baskıya gelmek istemez. Sonraki ilişkilerinde baskılamazsın artık kızı, yapma da bence. Kendini o kızın yerine koy ve sen bu kadar baskıya gelebilir misin? Bu şekilde düşün derim.

Haklısın, inan ki dün akşam çok güzel başlangıç yapacaktım ama soğudum deyince de düzeleceğimi bile söz konusu yapmadım. Ondan dolayı da bitti konuşmamız yoksa bir şans verirdi ama soğumuştu bir kere. Üstelenmez, soğuyan insan normale dönemez. Kız benden soğumuş ama stajda hâlâ bakıyor. Gerçekten moral bozucu.

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
kanka çok sıkma ama çok da boşlamayani ayarında tut germe. İyi forumlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...