Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Birşey danışmak istiyorum bir kızla nasıl muhabbet edilebilir kızlar en çok ne konuşmayı sever önerileriniz nelerdir benım nası bi karakter tipi sergilemem lazım tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim...
Kızlar şunu sever kızlar bunu sever diye bir şey yok sen +18 ergen muhabbetlerini ve oyunlarla ilgili konuşmalarını bir kenara bırakıp kitaplardan, film - dizilerden bahsedebilirsin, ama her kız bunlarla ilgilenir demiyorum bu sadece kültürlü kızlar için geçerli, zaten liseyse hepsi goygoy peşinde olduğu için konuşman daha kolay. Bir arkadaşınla napıyosun nasılsın bugün ne yapıcaksın şu gün görüşelim mi diye konuşurken rastgele bir konu çıkıyordur illaki ortaya, "x baksana ne yaptım ajdjakdj" desen yine muhabbet çıkar. Önemli olan kızların da bir insan olduğunu unutmamak. Böyle bir soru soruyorsan özgüven eksikliğin var diyebiliriz. Bunu arttırmanın en kolay yolu farklı insanlarla iletişime geçmek. Çünkü insan okudukça bir şeyler öğrendiği gibi konuşarak da bir şeyler öğreniyor. Farklı insanlarla konuşmak sana deneyim kazandırır, özgüvenin artar. Sırf bunun için bir işe girip çalışabilirsiniz.