Sigara Bırakılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Aynı illeten sıkıntılıyız zor nefes halı sahada 2 dk koşunca ws. tıkanıyorum direk

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Benim sigara içemeyip hergün nargile içen arkadaşım var onu anlayamadığım için sigara nasıl bırakılır bilmiyorum cevremde bırakanlar da çok hastalıktan yada eşlerinin istemesi üzerine bıraktılar ama hatırlıyorum birisi vardı sigarayı bırakıp kamp yapmaya başladı işte ayda sigara parasına şu kamp malzemelerini aldım artık kamp yapıcam spor yapıcam falan derdi en son kamp dan foto attı yakmış sigarayı cay içiyor ne oldu neden başladın dedim temiz hava cay olunca insanın içesi geliyor dedi :) yani sigara mutluluğun olduğu yerde yakılansa sizin için bırakması zor. Dedem mesela çok üzgün olduğu dönemlerde 1 tane içerdi başka içmezdi
Post automatically merged:

Aynı illeten sıkıntılıyız zor nefes halı sahada 2 dk koşunca ws. tıkanıyorum direk
benim arkadaşlar sigara içtikleri halde benden daha iyi koşuyorlar sahada :)

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Benim sigara içemeyip hergün nargile içen arkadaşım var onu anlayamadığım için sigara nasıl bırakılır bilmiyorum cevremde bırakanlar da çok hastalıktan yada eşlerinin istemesi üzerine bıraktılar ama hatırlıyorum birisi vardı sigarayı bırakıp kamp yapmaya başladı işte ayda sigara parasına şu kamp malzemelerini aldım artık kamp yapıcam spor yapıcam falan derdi en son kamp dan foto attı yakmış sigarayı cay içiyor ne oldu neden başladın dedim temiz hava cay olunca insanın içesi geliyor dedi :) yani sigara mutluluğun olduğu yerde yakılansa sizin için bırakması zor. Dedem mesela çok üzgün olduğu dönemlerde 1 tane içerdi başka içmezdi
Post automatically merged:

benim arkadaşlar sigara içtikleri halde benden daha iyi koşuyorlar sahada :)

Vallaha ben zaten kaleye geçiyorum genelde :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Keşke bende bırakabilsem bunun tadını hiç bilmemek en iyisi

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
geçmiş olsun dostum ben de kullanıyorum seni çok iyi anlıyorum ben de çok şey denedim ama başarılı olamadım

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben bıraktığımda ilk gün çok zor geçti sonraki günler aklına geliyor ama 2-3 dk sürüyor sonra geçiyor.

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ilk zamanlar irade sahibiydim istediğim zaman içmiyordum. artık asla durduramıyorum

Seçkin Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sigarayı bırakma hattına başvurabilirsin çok kötü bir illet kimse bulaşmasın

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Abi bu işin bırakması yok en iyisi başlamayacaksın ,Allah yardımcın olsun bu arada.

HitMaker
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Dostum sana nacizane önerim, alan carr sigarayı bıraktırma seanslarını izle, psikolojik olarak mükemmel destek oluyor. Bende sigarayı ilk bu videoyu izlediğim gün bırakmıştım, 2 yıldır kullanmıyorum.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
kardeşim ne ilaç ne herhangi bir kimyasal. bıraktım dedim bıraktım 10 ay oldu şükür

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Hemen bırakmayı deneme. Önce bir dal azalt sonra iki. Yavaş yavaş bırakmayı dene. Zaman geçirmeye çalış. Hobilerini yap. Hobilerini yaparken sigarayı unutursun. Hiç olmazsa daha az içersin. Böyle böyle yap.

M K A
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Sigaradan miden bulanmalı. Eşin sevgilin vs senden kaçmalı annen baban uzak durmalı kokudan. Sevdiklerin uzaklaşırsa anca anlarsın nasıl bi b*k olduğunu.

6 sene içtim bir gün arka arkaya ikinciyi yaktığımda kustum. o gün bıraktım bir daha içmedim ara ara yakayım bitane diyorum kusasım geliyor. yazmayın demişsin ama Kafada bitirmen lazım.

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bulunduğun bölgedeki sigara bırakma kliniğine veya sağlık ocağına başvur seni yönlendirsinler. Gerçekten bırakmak istiyorsan sana çok yardımcı oluyorlar. Bana bi ilaç vermişlerdi sigarayı yarıda bırakır olmuştum kısa sürede. Niyetlenirsen zaten yardımla bırakabilirsin.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Gerçekten isteyince çok rahat bırakılıyor. Yurtta iken 2 oda arkadadşım bırakmıitı. 2'sidefarklı zamanlarda durduk yere odaya girip ''Oğlum vallah bırakacam bu sigarayı ya'' deyip bıraktılar. Biri hala içmiyor diğeri ise sırf yurtta sıkılıyor diye geri başladı. Tamamen sana bağlı olmaya bilir bırakmak çevrennde yardım etmeli bence :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
aga bunu zihinde bırakabilirsin benimde babam tekeldi zamanında eve çok sigara gelip gidiyodu içtiğim zaman zevk almıyodum çevremdekiler bana hep 1 dal uzatırlardı alır içerdim ama o orda kalırdı gidipte sigara aramazdım yani kendi zihninde bir kural koy uymaya çalış zor olucak ama başarırsan kendine özgüvenin artıcaktır :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...